PACO Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Czesc wszystkim chce sobie zrobic tatuaz ale potrzebuje adresy studiow tatuazy w Poznaniu najlepiej jezyce albo okolice starego rynku dzieki wszystkim za odpowiedzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Powiem tylko jedno - robic sobie tatuaz na cale zycie to skrajna glupota... Szczerze Ci odradzam ten pomysl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Powiem tylko jedno - robic sobie tatuaz na cale zycie to skrajna glupota... Szczerze Ci odradzam ten pomysl...Dokładnie A za kilka miesięcy będzie post "Czesc wszystkim chce sobie usunąć tatuaz ale potrzebuje adresy klinik w Poznaniu najlepiej jezyce albo okolice starego rynku dzieki wszystkim za odpowiedzi " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 zdecydowalem sie juz na tatuaz i posty o odradzaniu sa niepotrzebne ale dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 zdecydowalem sie juz na tatuaz i posty o odradzaniu sa niepotrzebne ale dzieki Hmmmm, a moge sie dowiedziec jakie pobudki Toba kierowaly? Wiem, ze to wscibskie pytanie, ale nie moge sie powstrzymac :wink: I'm just curious... :P "Feel free to say no" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 FACET !!! zastanow sie 2 razy zanim cos zrobisz - ja mam tatuaz i chce go usunac :? - stwierdzilem ze glupota i szpan mnie kierowal do zrobienia tego i teraz tego zaluje - nie wiem cz nie do konca zycia juz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 FACET !!! zastanow sie 2 razy zanim cos zrobisz - ja mam tatuaz i chce go usunac :? - stwierdzilem ze glupota i szpan mnie kierowal do zrobienia tego i teraz tego zaluje - nie wiem cz nie do konca zycia juz :? Jeśli takie coś ci sie przydażyło to naprawde musiał być nieprzemyślany pomysł. Ja mam tatuaż od 2 lat (myślałem nad nim very długo) powiem jedno tatuaż to nie głupota to SZTUKA (nie każdemu sie podoba) ale Tatuaż z katalogu to IDIOTYZM !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja sam sobie niedlogo bede robil tatuaz. moj brat se zrobil, jego zona tez i nie zauja joz 4 lata maja i spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jedni moi znajomi raz sie upili poszli do salonu tatuazy, a niestety gosc ktory robil tatuaze tez byl pijany i zrobil im taki tatuaz na plecach : akumulator strzalka na du** i napis tu ladowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jedni moi znajomi raz sie upili poszli do salonu tatuazy, a niestety gosc ktory robil tatuaze tez byl pijany i zrobil im taki tatuaz na plecach : akumulator strzalka na du** i napis tu ladowac.widac spodobali sie temu tatulazyscie :P :lol: btw "ladowal" ich ktos potem ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 FACET !!! zastanow sie 2 razy zanim cos zrobisz - ja mam tatuaz i chce go usunac :? - stwierdzilem ze glupota i szpan mnie kierowal do zrobienia tego i teraz tego zaluje - nie wiem cz nie do konca zycia juz :? Jeśli takie coś ci sie przydażyło to naprawde musiał być nieprzemyślany pomysł. Ja mam tatuaż od 2 lat (myślałem nad nim very długo) powiem jedno tatuaż to nie głupota to SZTUKA (nie każdemu sie podoba) ale Tatuaż z katalogu to IDIOTYZM !! Calkowicie popieram !!! tez mam kilka i tylko jednego chcialbym sie pozbyc, wlasnie zrobionego z glupot, nieprzemyslanego. BTW, polecam poczytanie wczesniejszych topicow o tattoo. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=419...ighlight=tattoo http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=578...ighlight=tattoo http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=286...ighlight=tattoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 nie chce udawac tatusia, ale uwazam tatulaz za glupote:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ludzie prosze was ! co wy [CIACH :D ] . Tatuaz jak juz ktos sie zdecyduje to jest tak jak ktos pisal sztuka i wielki wypas dla tatuowanego. ALEEEEEEEEEEE najwazniejsze jest siedziec nad projektem nawet kilka dni. Poprostu trzeba byc 100% pewnym ze tatuaz ktory sobie zrobimy nigdy nam sie nieznudzi anie nieprzestanie podobac.Najlepiej jakby jescze byl unikalny czyli taki ktorego nikt juz poza nami niema albo ma kilka kilkadziesiat osob na swiecie z przyczyn czysto przypadkowych :) Sam mam tatuaz rok i za kazdym razem jak patrze na niego to nadal mi sie podoba. Wkrotce zamierzam robic nastepny. Ps. Zna ktos moze stronke polska/zagraniczna obojetnie z duza iloscia wzorow tatoo ? albo z flashami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ja ciagle szukam rozwiazania jak usunac tatuaz z ramienia (nie jest duzy) , ale nie stac mnie na studio i laserowe usuwanie :? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 [...] Ps. Zna ktos moze stronke polska/zagraniczna obojetnie z duza iloscia wzorow tatoo ? albo z flashami ? http://www.google.pl Wpisz : tattoo i ogladaj przez pare godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 A ja myślałem co by se nie wytatuować herbu F.C.B. :D ;) :D ;) (joke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Mój kolega w swoje 18 urodziny zrobił sobie tatuaż na nodze nawet fajnie wyszło , ale po kilku latach jakoś to już lipnie wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 [...] Ps. Zna ktos moze stronke polska/zagraniczna obojetnie z duza iloscia wzorow tatoo ? albo z flashami ? http://www.google.pl Wpisz : tattoo i ogladaj przez pare godzin eeeeeeeeee obejrzalem juz mnostfo i na kazdej mala ilosc. Kiedys mialem stronke - bylo chyba w 10000 zdjec taki ogromny posegregowany zbior i to nie reklama studia tylko stronka sama z siebie o tatoo ze zbiorem zdjec. Ale niezapisalem a probowalem ja odnalezc i lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 A co z rocznymi tatuażami? Jak szybko się ścierają? To by była fajna sprawa - pochodzić ten rok, przyzwyczaić się i zadecydować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 podobno to jest pic na wode... ja nie wiem czy to prawda ale z tego co słyczałem one wcale sie nie ścerają ale proponuje cosik takiego... sam mam takie cuś...looknij na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Czesc wszystkim chce sobie zrobic tatuaz ale :P i tak zrobisz co uwazasz ...obyś nie żałował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 A ja powiem tak - tylko durnie zaluja, ze zrobili sobie tatuaz :P I wcale nie sa durniami ze chca usunac - durniami sa dlatego, ze sobie bezmyslnie zrobili. Bo jesli ktos powaznie podszedl do tematu, przemyslal wszystko, zdaje sobie sprawe, ze tatuaz bedzie nosil przez cale zycie... i mimo wszystko chce sobie tatuaz zrobic - to niech robi. Ja mam tattoo od dobrych 6 lat. Po 3 latach stwierdzilem, ze moje tattoo jest damskiego rozmiaru, i zrobilem sobie drugi na drugim ramieniu (tym razem meskiego rozmiaru :wink:). I teraz nosi mnie, zeby sobie ten pierwszy w jakis przemyslany sposob powiekszyc, bo zrobilem sie troche "niesymetryczny". Zasada jest prosta: "Najdzie cie na tatuaz - odpusc sobie i poczekaj. Jak po dwoch latach nadal bedziesz chcial miec tatuaz - zrob sobie. Wtedy bedzie pewnosc, ze nie poniosla cie moda, tylko naprawde sam z siebie chcesz miec cos unikalnego" Tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 juz rok temu chcialem sobie zrobic ale odpuscilem ale teraz sie zdecydowalem na 100% i chce cos takiego http://www.tatuaze.friko.pl/index1.html galeria 4 zdiecie38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 juz rok temu chcialem sobie zrobic ale odpuscilem ale teraz sie zdecydowalem na 100% i chce cos takiego http://www.tatuaze.friko.pl/index1.html galeria 4 zdiecie38 ... czyli cos takiego :arrow: jak na moj gust to troche kiepski tattoo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 mi sie nie podoba dam mu 3/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 podobno to jest pic na wode... ja nie wiem czy to prawda ale z tego co słyczałem one wcale sie nie ścerają ale proponuje cosik takiego... sam mam takie cuś...looknij na to najzwyklejsza henna, do kupienia w kazdym sklepie z babskim stuffem :wink: imho efekt zacznie sie tracic po kilku myciach :) ale zawsze cos zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 galeria nr4 zdiecie 38 a nie galeria 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czyli to? Chyba jeszcze gorsze niz poprzednie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 e tam tatuaz fajna sprawa :P jak ktos kce sobie zrobic to jego sprawa ;) ja sobie moze tez kiedys zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A co z rocznymi tatuażami? Jak szybko się ścierają? To by była fajna sprawa - pochodzić ten rok, przyzwyczaić się i zadecydować.jedz do sopotu na mociak, tam na dole, kolo fontanny (napewno wiesz gdzie ;)) robia takie dwu tygodniowe, a jak sie nie bedziesz myl, to moze i rok przetrzyma :P (joke) tylko nie wiem po ile to robia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...