Skocz do zawartości
PACO

TATUAZ

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli to? Chyba jeszcze gorsze niz poprzednie  :?

Czy gorsze czy lepsze to kwestia gustu.

Bez sensu jest ocenianie wzorka tattoo, przez kogos kto go nie nosi.

Dzwie sie pytaniom gosci ktorzy chca sobie zrobic tattoo, : jak wam sie podoba ?

Podobac ma sie tylko noszacemu, reszte olac !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz rok temu chcialem sobie zrobic ale odpuscilem ale teraz sie zdecydowalem na 100% i chce cos takiego

http://www.tatuaze.friko.pl/index1.html

galeria 4 zdiecie38

... czyli cos takiego :arrow: Dołączona grafika

jak na moj gust to troche kiepski tattoo :?

rozwalaja mnie ludzie ktorzy robia sobie tatoo z "kszaczkami" pozniej pojedzie taki do azji i go wysmieja bo sie okarze ze oznacza on jakies haslo w stylu kopnij mnie..

a taK do tematu to obydwa mi sie nie podobaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobojcie sami sobie cos zaprojektowac - nie z katalagu ewentualnie tylko opierajcie sie na jakims wzorze lub wzorach z katalogu pomyslcie jak byscie chcieli zeby wygladal i dajcie do narysowania jakiemus kumplowi z plastyka.

Moja siostra i dwoch moich kumpli wlasnie tak zrobila i malo tego ze tatuaze naprawde sa swietne pomyslowo i woogole to jescze unikatowe bo nikt drugi takiego nie ma .

Ja sam juz sobie projektuje nastepny a pozniej dam specom do narysowania 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobojcie sami sobie cos zaprojektowac - nie z katalagu ewentualnie tylko opierajcie sie na jakims wzorze lub wzorach z katalogu pomyslcie jak byscie chcieli zeby wygladal i dajcie do narysowania jakiemus kumplowi z plastyka.

Moja siostra i dwoch moich kumpli wlasnie tak zrobila i malo tego ze tatuaze naprawde sa swietne pomyslowo i woogole to jescze unikatowe bo nikt drugi takiego nie ma .

Ja sam juz sobie projektuje nastepny a pozniej dam specom do narysowania  8)

wiesz tak myslalem i chyba sam zaprojektuje sobie jakis ciekawy zeby miec jakis unikalny,tak wlasnie zrobie

dzieki za pomysl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz rok temu chcialem sobie zrobic ale odpuscilem ale teraz sie zdecydowalem na 100% i chce cos takiego

galeria 4 zdiecie38

rozwalaja mnie ludzie ktorzy robia sobie tatoo z "kszaczkami" pozniej pojedzie taki do azji i go wysmieja bo sie okarze ze oznacza on jakies haslo w stylu kopnij mnie..

sorki ale to nie temat czy ci sie podobaja wzory tatuazy tylko czy ktos zna adresy gdzie mozna to zrobic wszystko w pierwszym poscie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sam juz sobie projektuje nastepny a pozniej dam specom do narysowania  8)

wiesz tak myslalem i chyba sam zaprojektuje sobie jakis ciekawy zeby miec jakis unikalny,tak wlasnie zrobie

dzieki za pomysl

Zrób sobie tatuaż Tweak.pl 8) 8) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

galeria 4 zdiecie38

sorki ale to nie temat czy ci sie podobaja wzory tatuazy tylko czy ktos zna adresy gdzie mozna to zrobic wszystko w pierwszym poscie
dobra już nie placz

http://republika.pl/studiotatuazu/index.htm

http://www.tattoo.pl/studiopl.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sie pochwale :D tatoo zrobilem sobie sam!:D:D:D Powaga wszystko co potzrebane to nozyk do tapet i tusz od dlugopisu.

Zrobilem sobie na prawym piszczelu.

Dlaczego tam bo trenoje thai-boxing i jakis z piszczeli mi chyba unerwienie skory ucieklo:) Takze moge tam sobie skore ciać do woli. Wycilem sobie taki fajny wzorek

/

/

/

Tzn niedolkadnie taki bo te ptaszko sie zwezaja i przy kolanie jest juz tylko malutka kropeczka. Tam gdzie zazwyczaj jest guma od skarpetek jest kolko O

A pod nim

/

/

/

Ktore tez sie zwezaja . Calosc wyglada troche jak to

.

.

.

/

/

/

/

/

/

O

/

/

/

.

I jestem z niego bardzo dumny :D Ludzie teraz sie zaczynaja bac moich piszczeli tzn i dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zamierzam zrobic sobie tatuzz ktory zaczyna sie od wieszku lewej stopy, i ciagnie sie do gory przez łyde az do kolana i konczy sie na samych początkach miesni ud

ma to byc w STYLU tego wzorka Dołączona grafika chodzi mi o taki wefekt jakby to coś porastalo noge.

Tylko martwi mnei to, ze od kolarstwa gorskiego urosnie mi jeszcze lyda i sie porosciąga wzor.

Tosamo sie tyczy tatuazay na ramieniu, jak wam przybezei masy, to moga si eporozciagac...

Pozdro :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj Pan z sfd zapodal niezlego tatuaza

Dołączona grafika

najfajniejsze jest te zakonczenie na dloni:)

moim zdaniem jak juz decydowac sie na tatuaz to zrobic cos spektakularnego a nie jakis slaczek:D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ..

tam gadasz :P

tak moze byc?

Chaos w wersji bad mothafucka ;]

Dołączona grafika

a tak serio to slowo SPEKTAKULARNY jak najmniej mi sie zdaje tu pasuje ..

tatuaz imho sie robi dla siebie a nie na pokaz i szpan ...

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi