reed Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czyli to? Chyba jeszcze gorsze niz poprzednie :? Czy gorsze czy lepsze to kwestia gustu. Bez sensu jest ocenianie wzorka tattoo, przez kogos kto go nie nosi. Dzwie sie pytaniom gosci ktorzy chca sobie zrobic tattoo, : jak wam sie podoba ? Podobac ma sie tylko noszacemu, reszte olac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 juz rok temu chcialem sobie zrobic ale odpuscilem ale teraz sie zdecydowalem na 100% i chce cos takiego http://www.tatuaze.friko.pl/index1.html galeria 4 zdiecie38 ... czyli cos takiego :arrow: jak na moj gust to troche kiepski tattoo :? rozwalaja mnie ludzie ktorzy robia sobie tatoo z "kszaczkami" pozniej pojedzie taki do azji i go wysmieja bo sie okarze ze oznacza on jakies haslo w stylu kopnij mnie.. a taK do tematu to obydwa mi sie nie podobaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 IMHO z katalogu, to tatuaż tylko dla szpanerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Sprobojcie sami sobie cos zaprojektowac - nie z katalagu ewentualnie tylko opierajcie sie na jakims wzorze lub wzorach z katalogu pomyslcie jak byscie chcieli zeby wygladal i dajcie do narysowania jakiemus kumplowi z plastyka. Moja siostra i dwoch moich kumpli wlasnie tak zrobila i malo tego ze tatuaze naprawde sa swietne pomyslowo i woogole to jescze unikatowe bo nikt drugi takiego nie ma . Ja sam juz sobie projektuje nastepny a pozniej dam specom do narysowania 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czyli to? Chyba jeszcze gorsze niz poprzednie :? jak dla kogo mi sie podoba i taki wlasnie chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 to zamiast tatuazu wole dredy... :D btw.czesto widze wielkich 200kg kolesi calych w tatuazach i nie wyglada to za pieknie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Sprobojcie sami sobie cos zaprojektowac - nie z katalagu ewentualnie tylko opierajcie sie na jakims wzorze lub wzorach z katalogu pomyslcie jak byscie chcieli zeby wygladal i dajcie do narysowania jakiemus kumplowi z plastyka. Moja siostra i dwoch moich kumpli wlasnie tak zrobila i malo tego ze tatuaze naprawde sa swietne pomyslowo i woogole to jescze unikatowe bo nikt drugi takiego nie ma . Ja sam juz sobie projektuje nastepny a pozniej dam specom do narysowania 8) wiesz tak myslalem i chyba sam zaprojektuje sobie jakis ciekawy zeby miec jakis unikalny,tak wlasnie zrobie dzieki za pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 juz rok temu chcialem sobie zrobic ale odpuscilem ale teraz sie zdecydowalem na 100% i chce cos takiego http://www.tatuaze.friko.pl/index1.html galeria 4 zdiecie38 ... czyli cos takiego :arrow: jak na moj gust to troche kiepski tattoo :? rozwalaja mnie ludzie ktorzy robia sobie tatoo z "kszaczkami" pozniej pojedzie taki do azji i go wysmieja bo sie okarze ze oznacza on jakies haslo w stylu kopnij mnie.. a taK do tematu to obydwa mi sie nie podobaja sorki ale to nie temat czy ci sie podobaja wzory tatuazy tylko czy ktos zna adresy gdzie mozna to zrobic wszystko w pierwszym poscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Sprobojcie sami sobie cos zaprojektowac - nie z katalagu ewentualnie tylko opierajcie sie na jakims wzorze lub wzorach z katalogu pomyslcie jak byscie chcieli zeby wygladal i dajcie do narysowania jakiemus kumplowi z plastyka. Moja siostra i dwoch moich kumpli wlasnie tak zrobila i malo tego ze tatuaze naprawde sa swietne pomyslowo i woogole to jescze unikatowe bo nikt drugi takiego nie ma . Ja sam juz sobie projektuje nastepny a pozniej dam specom do narysowania 8) wiesz tak myslalem i chyba sam zaprojektuje sobie jakis ciekawy zeby miec jakis unikalny,tak wlasnie zrobie dzieki za pomysl Zrób sobie tatuaż Tweak.pl 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 juz rok temu chcialem sobie zrobic ale odpuscilem ale teraz sie zdecydowalem na 100% i chce cos takiego http://www.tatuaze.friko.pl/index1.html galeria 4 zdiecie38 ... czyli cos takiego :arrow: jak na moj gust to troche kiepski tattoo :? rozwalaja mnie ludzie ktorzy robia sobie tatoo z "kszaczkami" pozniej pojedzie taki do azji i go wysmieja bo sie okarze ze oznacza on jakies haslo w stylu kopnij mnie.. a taK do tematu to obydwa mi sie nie podobaja sorki ale to nie temat czy ci sie podobaja wzory tatuazy tylko czy ktos zna adresy gdzie mozna to zrobic wszystko w pierwszym posciedobra już nie placz http://republika.pl/studiotatuazu/index.htm http://www.tattoo.pl/studiopl.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 To ja sie pochwale :D tatoo zrobilem sobie sam!:D:D:D Powaga wszystko co potzrebane to nozyk do tapet i tusz od dlugopisu. Zrobilem sobie na prawym piszczelu. Dlaczego tam bo trenoje thai-boxing i jakis z piszczeli mi chyba unerwienie skory ucieklo:) Takze moge tam sobie skore ciać do woli. Wycilem sobie taki fajny wzorek / / / Tzn niedolkadnie taki bo te ptaszko sie zwezaja i przy kolanie jest juz tylko malutka kropeczka. Tam gdzie zazwyczaj jest guma od skarpetek jest kolko O A pod nim / / / Ktore tez sie zwezaja . Calosc wyglada troche jak to . . . / / / / / / O / / / . I jestem z niego bardzo dumny :D Ludzie teraz sie zaczynaja bac moich piszczeli tzn i dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ja zamierzam zrobic sobie tatuzz ktory zaczyna sie od wieszku lewej stopy, i ciagnie sie do gory przez łyde az do kolana i konczy sie na samych początkach miesni ud ma to byc w STYLU tego wzorka chodzi mi o taki wefekt jakby to coś porastalo noge. Tylko martwi mnei to, ze od kolarstwa gorskiego urosnie mi jeszcze lyda i sie porosciąga wzor. Tosamo sie tyczy tatuazay na ramieniu, jak wam przybezei masy, to moga si eporozciagac... Pozdro :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 projektuje swoj tatuaz i powiem wam to nietakie latwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniawlkp Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ja tam tatuaze popieram!jak ktos chce to niech sobie robi!sama chce sobie zrobic i potrzebuje pomocy!!!szukam jakiegos fajnego wzorku na stope!jak ktos cos widzial niech da mi znac!dzieki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniawlkp Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 dzieki chaos za pomoc!ten wzorek akurat juz widzialam!ale i tak dzieki!jakby ktos cos jeszcze mial to mam nadzieje ze da znac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) tutaj Pan z sfd zapodal niezlego tatuaza najfajniejsze jest te zakonczenie na dloni:) moim zdaniem jak juz decydowac sie na tatuaz to zrobic cos spektakularnego a nie jakis slaczek:D Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) hehe .. tam gadasz :P tak moze byc? Chaos w wersji bad mothafucka ;] a tak serio to slowo SPEKTAKULARNY jak najmniej mi sie zdaje tu pasuje .. tatuaz imho sie robi dla siebie a nie na pokaz i szpan ... Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...