kamilo23 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Szykuje sie z zamiarem kupienia myjki ultradźwiękowej tak do 2L maks. Nie chce jakiegoś badziewia za 30zł co się rozleci po 2 dniach albo spali. Może ktoś kupował i doradzi w rozsądnej cenie tak do 200zł jak coś będzie dobrego ponad ten limit to zawsze można dopłacić. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zapuściłem żurawia w wyniki google + forum i nasuwa się pytanie - będziesz malować paznokcie? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) no nie koniecznie paznokcie mozna fajnie tym wyczyscic zalana elektronike (np telefon) biżuterię itp. teraz w lidlu była promocja tylko myjjka dośc mała (na telefon) cena 99zł ale gwara 3 lata tak wiec sie opłaca jak sie zepsuje to oddają kase Edytowane 14 Marca 2012 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Szczerze mając takie zachcianki brałbym coś o pomojemności płyty do lapka 15.6 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) Miałem z 3 myjki z lidla, biedronki etc, po tygodniu kończą swój żywot, ogólnie tandeta, fakt ze zakup zwrócił się po 2-3 dniach ale wole teraz kupić coś co posłuży, za rozsądne pieniądze. Edytowane 14 Marca 2012 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Mam nadzieję że nie chcesz otwierać biznesu "naprawiania zalanych phonów"? Jeżeli tak to sprowadzę cię trochę na ziemię. 99% klientów przyniesie Ci telefon po kilku dniach wraz z zamontowaną baterią. Uwierz, szkoda kasy na rozbieranie ich nawet. Potwierdzone paruletnim expem 8O Dla siebie, owszem. Wiesz jak się zachować w razie problemu, bateria wyleci jak najprędzej, izopropanol w gotowości czeka..okey, w tym wypadku kupować. Kiedyś przyda się na pewno 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Nie to nie będzie nic z elektroniki, raczej mechaniczne. Tyle że ciezko znalezc cos konkretnego, tzn są fajne myjki ale kwoty masakryczne. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Postaram się pamiętać i napisać jutro co mamy u siebie do telefonów, bo szczerze nawet nie wiem jaka to myjka. Ale rozmiary mniej więcej 7x15cm. Sprawdza się fajnie przy katridżach czy właśnie telefonach po zalaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 I jak sprawdziłeś ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Wybacz, skleroza. Napisz mi jutro po 10-tej Pmke bo znow zapomne 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Nie mam możliwości w czasie pracy. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Podbije bo nadal szukam czegoś sensownego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Po pół roku ale wreszcie, zlokalizowałem to swoje ustrojstwo ;) Taką mam wannę w Serwisie :) Sama z siebie magicznie nic nie czyści, nawet z dobrym izopropanolem. Ale wystarczy pędzelkiem antysaty. (sztywne włosie ma) pomachać po pcb i odchodzi wszystko ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Tez się zastanawiałem na taką, kupiłem taką Aoyue 9050, zobaczymy co potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Mogę powiedzieć, że myka spełnia moje oczekiwania. Ogólnie był to dobry wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...