Skocz do zawartości
kamilo23

myjka ultradźwiękowa

Rekomendowane odpowiedzi

Szykuje sie z zamiarem kupienia myjki ultradźwiękowej tak do 2L maks. Nie chce jakiegoś badziewia za 30zł co się rozleci po 2 dniach albo spali. Może ktoś kupował i doradzi w rozsądnej cenie tak do 200zł jak coś będzie dobrego ponad ten limit to zawsze można dopłacić. 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie koniecznie paznokcie mozna fajnie tym wyczyscic zalana elektronike (np telefon) biżuterię itp. teraz w lidlu była promocja tylko myjjka dośc mała (na telefon) cena 99zł ale gwara 3 lata tak wiec sie opłaca jak sie zepsuje to oddają kase

Edytowane przez ptys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem z 3 myjki z lidla, biedronki etc, po tygodniu kończą swój żywot, ogólnie tandeta, fakt ze zakup zwrócił się po 2-3 dniach ale wole teraz kupić coś co posłuży, za rozsądne pieniądze.

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że nie chcesz otwierać biznesu "naprawiania zalanych phonów"? Jeżeli tak to sprowadzę cię trochę na ziemię. 99% klientów przyniesie Ci telefon po kilku dniach wraz z zamontowaną baterią. Uwierz, szkoda kasy na rozbieranie ich nawet. Potwierdzone paruletnim expem 8O

Dla siebie, owszem. Wiesz jak się zachować w razie problemu, bateria wyleci jak najprędzej, izopropanol w gotowości czeka..okey, w tym wypadku kupować. Kiedyś przyda się na pewno 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postaram się pamiętać i napisać jutro co mamy u siebie do telefonów, bo szczerze nawet nie wiem jaka to myjka. Ale rozmiary mniej więcej 7x15cm. Sprawdza się fajnie przy katridżach czy właśnie telefonach po zalaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pół roku ale wreszcie, zlokalizowałem to swoje ustrojstwo ;)

Taką mam wannę w Serwisie :)

Sama z siebie magicznie nic nie czyści, nawet z dobrym izopropanolem. Ale wystarczy pędzelkiem antysaty. (sztywne włosie ma) pomachać po pcb i odchodzi wszystko ładnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi