R@D Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Witam! Mam następujący problem; bardzo często podczas grania gomputer mi się resetuje, tzn. pojawiają się na jakąś sekundę jakieś cyferki na całym ekranie po czym komp się całkowicie resetuje. Dzieje się tak tylko podczas grania. Jednak nie jest to wina gry ponieważ dzieje się tak już od paru ładnych miesięcy. Myślałem że może procek się "gotuje" ale zaraz po resecie sprawdziłem temperaturę w biosie i wszystko jest ok, puźniej wpadłem na pomysł że może grafika mi się grzeje i założyłem na nią radiatorek z coolerkiem i nic. Teraz zastanawiam się czy nie jest to wina dysku twardego ponieważ jest strasznie gorący, ale nie mam pomysłu jak założyć do niego chlodzenie. I czy jest to wogóle możliwe że jest to wina dysku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Jaki sys operacyjny i jaka zasiłka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Mialem to samo tylko zamiast cyferek mialem zielone linie. Zmieniłem zasilacz i narazie nie widać resetów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Mialem to samo tylko zamiast cyferek mialem zielone linie. Zmieniłem zasilacz i narazie nie widać resetów :) MaTrIx hehhehe :D::D:D:D potestuj zasiłki może reinstala zrób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 System mam Xp Pro i Me. Zasilacz 300W Codegena. Jak jutro wrócę z egzaminu to sobie przełożę zasilacz z innego kompa i zobaczymy jakie będą efekty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Mi sie wydaje ze zasilka pada :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zamieniłem dzisiaj zasilacze i niestey jest to samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Hmmm WinXP ma mozliwosc samego restartowania sie gdy wystepuje jakis blad. Ja mialem wlasnie co stakiego i okazalo sie ze byly to problemy ze sterownikami. A na poczatku wygladalo jakby zasilka nie wydalała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A pamięci sprawdzałeś?? Najlepiej programikiem GoldMemory, mogą padać lub mają za wysokie timeingi. W takich przypadkach zawsze warto sprawdzić ram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 System mam Xp Pro i Me. Zasilacz 300W Codegena. Jak jutro wrócę z egzaminu to sobie przełożę zasilacz z innego kompa i zobaczymy jakie będą efekty. Taa ai wszystko jasne!!! Wymien ten syf na jakis porzadny zasilacz, a resety znikna. Za malo pradu daje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zamieniłem dzisiaj zasilacze i niestey jest to samo :(Pewnie na takiego samego Codegena shita :P Powaznie to zainteresuj sie rowniez wersjami sterownikow do grafy i chipsetu, czasami bywa, ze jedna z druga sie gryza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja popieram Crazy_ivana: sprawdz pamieci, najlepiej zapusc memtest86 na noc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czy restarty masz też na Windows Me ??? 8) Jęśli tak to moga być pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Myślałem że może procek się "gotuje" ale zaraz po resecie sprawdziłem temperaturę w biosie i wszystko jest okTzn. ile? Nie masz czasem K7S5A i procka na FSB 100 a ram na 133. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...