Dwd89 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Witam, mam dość nie typowy problem. W komputerze mam kartę 7600GT. niedawno w piekarniku była żeby luty poprawić. po instalacji nowej siódemki, oraz instalacji odpowiednich sterów karta nagle przedstawia się jako 7300 ?!. nie wiem jak było wcześniej bo nie korzystam z tamtego komputera. Wygląda to tak jakby karta załapała bios od 7300. Tylko jakim cudem pytam ? Po odinstalowaniu i reinstalacji sterów nadal to samo. Więc faktycznie trzeba będzie znalezc program do odczytu biosu i zerknąć co tam się nawyprawiało. Wydajność też poleciała na łeb na szyję ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Niemożliwe :D pokaż gpuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 A jak wydajność? Pogorszyła się? Jeśli nie to nie ma się czym przejmować. Kiedyś miałem 7300GT i przy pomocy jakiegoś oprogramowania zmieniłem mu DeviceID. Po ponownym uruchomieniu kompa okazało się, że karta zgłasza się jako 7600GS - trzeba było zainstalować sterowniki od nowa, ale wydajność nie wzrosła ani trochę. Podsumowując, jeśli wydajność jest w porządku to nie ma się czym martwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...