Damta6 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 /tej gry nie ma w indeksie sprawdzałem/. Witam, dziś zacząłem grać w tę grę i muszę powiedzieć jedno, dalsza rozgrywka ciekawie się zapowiada można ją opisać jako krzyżówkę Plemion z standardową Twierdzą, Bardzo lubię standardową serię dlatego gram i w tę grę. Strona av: grafika mocno przeciętna muzyka też ale nie o to chodzi ;], sam klient waży niewiele ~200mb, gra nie jest wymagająca, z tego co się zorientowałem płatności pozwalają na zdobycie kart, które i tak możemy normalnie dostać, karty zaś dają nam różne efekty np. produkcję czegoś tam +x% lub dodatkowych żołnierzy. Resztę w przystępny sposób tłumaczy tutorial. Ktoś jeszcze gra w tę grę? moje dane "kontaktowe": Nick: Damta World 2 Country Irleand->Munster->Kerry->Glenbeigh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Ja gram na 3 swiecie. Dokladniej to w Leitrim (jestem stewardem w parish Mohil). Gierka zajmuje sporo czasu wiec przez szkole itp raczej zbyt duzo w niej nie osiagne, ale mozna pograc. Polecam na poczatku jak najbardziej rozwinac banqueting aby szybciej sie rozwijac (kolejne lvl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...