unuk Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Witam Mam pytanko czy ktos juz modyfikowal ta karte ? Ostatnio duzo o tym czytalem ze mozna odblokowac 4 potoki przy pomocy RivaTuner i dzieki temu uzyskac radeona 9700 Czy to mozliwe ? Jak ktos ma to prosze podzielic sie wrazeniami Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 same odblokowanie potokow da ci tylko wersje pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jesli ten Radeon 9500 jest na pcb od 9700 czyli ma taki uklad pamieci: To 256 bitowa magistrala pamieci jest często (nie bede mowil ze zawsze bo moga byc wyjatki ;) ) odblokowana i caly proces modowania na 9700 polega na odblokowaniu kolejnych 4 potokow (Riva Tuner). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unuk Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 własnie posiadam taka karte pcb 9700 Radeon 9500 SuperGrace 128MB potoki odblokowane pamieci 256 bit i moje pytanie w 3d marku 03 mam 4989 na sprzecie xp 1700@2600,abit nf7-s 2.0 ale nie samym markiem czlowiek zyje :D problem polega na tym ze w gierach nie chodzi to tak jak powinno :( kombinowalem z riva tuner i sterami omega i jest to samo moze cos zle robie ??? 8O prosze o odpowiedz Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 "...w gierach nie chodzi to tak jak powinno..." tzn. co sie dzieje?? sprecyzoj... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unuk Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 testowalem np gta vice city w rozdzialce 102476832 bity ustawienia w direct 3d hight quality i colin 3 ciachaja sie :( a dlatego poruszylem ten temat bo mialem pelnego radeona 9700 i wszystko bylo ok a jak wymienilem na ta karte to jakos dziwnie to chodzi 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 to gratuluje blyskotliwej zamiany geniuszu - zeby 9700 na 9500 zamieniac :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 to gratuluje blyskotliwej zamiany geniuszu - zeby 9700 na 9500 zamieniac :roll: No a czemu nie? Może mieć tak samo wydajną kartę, a ile kasy zaoszczędzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unuk Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 to gratuluje blyskotliwej zamiany geniuszu - zeby 9700 na 9500 zamieniac :roll: kurde :o potrzebowalem kasy ale nie odpowiedziales na moje pytanie co moze byc powodem tego ze giery wolniej chodza masz taka karte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 no nie mam 9700 SG nie mam pojecia czego moze to byc przyczyna zreszta nie mam tych gierek i nie porownywalem wydajnosci z np wczesniejszym 9500pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unuk Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 no nic dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jesli jeszcze nie instalowales systemu od nowa to: Instalka sys, instalacja sterow, mod, instalacja DX, instalacja softu (gry, benchmarki). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...