Gimpel Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Jak w temacie chcialbym złozyc sobie komputer do gier tak aby chodziły mi na dobrych detalach tytuły takie jak Battlefield 3 czy Call of Duty: Modern Warfare 3 itp.itd. Tyle ze sam nie wiem jaki sprzet za jaka cene jestem w tym temacie zupelnie ciemny... na maszyne moge przeznaczyc do 2500zl... prosze o pomoc Edytowane 20 Marca 2012 przez Gimpel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 A czytać umiesz ? Na górze masz przylepiony temat z polecanymi zestawami . Na razie moja propozycja , za całość 2 502 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar2905 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Jak w temacie chcialbym złozyc sobie komputer do gier tak aby chodziły mi na dobrych detalach tytuły takie jak Battlefield 2 czy Call of Duty: Modern Warfare 2 itp.itd. Tyle ze sam nie wiem jaki sprzet za jaka cene jestem w tym temacie zupelnie ciemny... na maszyne moge przeznaczyc do 2500zl... prosze o pomoc Modern warfare2 to słaba w wymaganiach gra. U mnie na na P4 3,4 ghz, 2gb ramu i gf 9500gt chodził na wysokich. Także nie sugeruj się tą grą. Jeżeli będziesz grał w takie tytuły (starsze do ok.2010 roku) jak wyżej to możesz złożyć kompa za ok. 1400zł. Edytowane 19 Marca 2012 przez Oskar2905 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Kupujesz całość, czy będziesz wykorzystywał części ze starego kompa? Np możesz zaoszczędzić na dysku twardym, napędzie oraz obudowie, dodatkowo do tych gier które posiadasz możesz śmiało kupić GeForce GTX 260 za około 300 zł, pamiętając żeby kupić wersję z 260 core (SP216) To wciąż stara ale dobra wydajnościowo karta. Jeżeli jeszcze chcesz zejść z ceny możesz zamiast Intela i5 kupić coś z zestawu amd. Może jeszcze ktoś wypowie się na ten temat a przy okazji możesz zapoznać się z zestawem komputerowym na marzec 2012 Zestawy Komputerowe na Marzec 2012r. - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne ewentualnie zmodernizować o przedmioty które masz, lub Ci zostają ze starego sprzętu. Edytowane 20 Marca 2012 przez Lowermann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Np możesz zaoszczędzić na dysku twardym, Nie jest to najlepszy pomysł. Zapewne stary dysk już się wysłużył a i nie oferuje transferów na poziomie nowych dysków. Stary dysk można zostawić jako zapasową "szafkę" na której trzyma się "statyczne" rzeczy. ewentualnie zmodernizować o przedmioty które masz, lub Ci zostają ze starego sprzętu. To również słaby pomysł, chyba że docelowo ma być CoD MW2 i nic więcej. Starsze platformy są droższe i blokują możliwość kolejnego rozwoju. Oczywiście wszystko zależy jeszcze jak "stary" sprzęt mamy. Pamiętajmy, że kolega lubiąc grać w Battlefield 2 czy CoD : MW3 najprawdopodobniej zainteresuje się Battlefieldem 3 czy kolejnym CoD'em. Wobec powyższego, zdecydowałbym się na zestaw, który polecił reyden - świetny procesor i wystarczająca karta do nowych tytułów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimpel Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 jestem odjechany w tytulach zamiast napisac ze chodzi mi o 3 czesc napisalem o czesci2... dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...