Skocz do zawartości
goldomor

Gruntowne update kompa- HD7970 3GB.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, updateuję komp z podpisu, planuję zmienić w nim grafę, zasilacz oraz wstawić większy monitorek (jakieś 24"). Mój wybór padł na:

Dołączona grafika

Za całość: 3197pln

Teraz pytania:

1. Co sądzicie o zasiłce? Czy uciągnie całość? Na johnnyGURU ma to rekomendację i ponoć bebechy z Seasonic...

Ogólnie dajcie opinie.Sprzęt potrzebny do gry w wysokich detalach i wydajności. Dano nie siedziałem w temacie GPU, ale HD7970 powinien grzmocić wszystkie gry w 1900x1080...

2. Czy mój Cooler Master to pomieści, bo gdzieś kiedyś czytałem, że wielkie karty mają w nim problem.

3. Jakiej firmy brać rewferenta? Czy ogólnie nie martwić się tym i brać najtańszego?

Edytowane przez goldomor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasilacz spokojnie da radę , dobra konstrukcja od SS .

Jak bierzesz referenta to w zasadzie dowolnego - patrz na czas trwania gwarancji , dodatki i cenę , sama karta to w 99% to samo .

Co innego konstrukcje nie referncyjne ( nawet jak nie referencyjne jest tylko chłodzenie ) .

Btw. Zmień sklep na techplanet.pl lub morele.net - powinno wyjść taniej poza tym oba sklepy są bardziej zaufane niż esc.pl .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi