krolik112 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Witam czy różnica między SX2462W a SX2262W jest duża, bo stoję przed kupnem monitora głownie do fotografii zastanawiam się czy warto dopłacać do matrycy IPS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 ten IPS od Eizo potrzebuje odpowiednich warunków oświetleniowych do pracy. Także jeśli lubisz pracować w pół-mroku czy po ciemku zdecyduj się na to co i ja - ColorEdge CG241W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Na IPS, gamma (barwy też) się nie zmienia tak pod kątem, w przeciwieństwie do PVA (EIZO CG241W), które to zmiany są czasem upierdliwe. Edytowane 24 Marca 2012 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik112 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) ten IPS od Eizo potrzebuje odpowiednich warunków oświetleniowych do pracy. Także jeśli lubisz pracować w pół-mroku czy po ciemku zdecyduj się na to co i ja - ColorEdge CG241W. Niestety ColorEdge CG241W jest dla mnie za drogi. Edytowane 24 Marca 2012 przez krolik112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom01 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam czy różnica między SX2462W a SX2262W jest duża, bo stoję przed kupnem monitora głownie do fotografii zastanawiam się czy warto dopłacać do matrycy IPS? Zależy jakiej fotografii. Musiałby Pan się nieco lepiej określić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...