Mateusz K. Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Watpie zebys cos taniej dorwal, zwlaszcza tego GeILa BTW: nie wiem czy widziales strone glowna tedsoftu ale tam maja info ze pamieci GeILa podrozaly, a oni sprzedaja zapasy magazynowe w nizszych cenach, wiec jak chcesz kupic to lepiej teraz... Zreszta porownaj sobie np ceny na www.sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 nom ddr400 o dziwo drozeja, popyt jest strasznie wielki i ceny za chipy 400+ ida w gore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Chyba sie zdecyduje na 2x256 twinmos 466 ,nie sa az takie drogie ,a znalazlem testa w ktorym smigaly przy fsb255 :twisted: http://www.hardwareluxx.de/cgi-bin/ubb/ult...ic&f=6&t=000024 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 hmm a jakie pamięci polecacie do i875 i 2,4HT FSB800 do popdkręcania, rozumiem że conajmniej DDR-466 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 _Vip_: Zapomniałem też właśnie o TwinMosach. Mogą czasem lepiej się kręcić niż GeILe - wiele razy już o tym czytałem. michalak: te same co _Vip_'ovi - GeIL or TwinMos ;) Z nastawieniem na te drugie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 _Vip_: Zapomniałem też właśnie o TwinMosach. Mogą :lol: chyba chodzilo co o geile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Tak. Już poprawiłem. Znowu upał daje się we znaki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...