piasec Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Witam. Na początku Witam Wszystkich Użytkowników tego Forum. Otóż muszę opisać protokół IS-IS przeszukałem już internet i albo nie umie szukać albo naprawdę jest bardzo mało informacji na temat tego protokółu. To co znalazłem to tylko "sucha" definicja która się powtarza na wiekszości stron o tym protokole a to troche mało. Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na moje pytaniem, ale skoro to forum na tema sieci to może któś bardziej doświadczony mi pomoże lub wskaże/poleci książkę/artykuł związany z moim zadaniem. Z góry Dziękuję za pomoc. Edytowane 24 Marca 2012 przez piasec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUn4seen Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Sporo na ten temat można znaleźć, jak zwykle, w dokumentacji Cisco. W załączniku 2 pdf-y z nieźle opisanymi podstawami. MENOG4-ISIS-Tutorial.pdf prod_presentation0900aecd803115e3.pdf 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasec Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Bardzo Dziękuję za szybko i bardzo rzeczową odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...