modoc Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Witam zakupiłem model Acer 5750G z modułem bluetooth Atheros AE5BBU22. Zainstalowałem win7 x64 i wszystkie sterowniki i za nic w świecie nie chce działać niby wszystko ok ale odpalić go nie idzie. Co mogę robic źle ??. Już tu do was piszę bo nie wiem co zrobić i co robię źle. Niby jest zainstalowany i żadnych konfliktów sprzętowych nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Nie trzeba zastosować kombinacji klawiszy Fn + Fx do włączenia bluetootha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Nie trzeba zastosować kombinacji klawiszy Fn + Fx do włączenia bluetootha? Wiem o tym i włącza się menu na ekranie od wifi i bluetootha - jednak niestety to nic nie zmienia. Dlatego właśnie już sam nie wiem co mogę robić źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...