Curly18 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Witam, poszukuję sklepu z elektronikami tam gdzie będę mógł kupić sprzęt do naprawienia/zabawy podstawy elektroniki takie jak profesjonalna lutownica, profesjonalny miernik z czujnikiem temp i inne, kalafonie, cyne, śrubokręty, lustro powiększające i inne. Ponieważ mam zamiar je wydać około 1500zł. Z góry dzięki, pozdrawiam, Dominik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Powiem ci lepiej kup najpierw tansze mierniki /lutownice itd i naucz się podstaw elektroniki ( czym chcesz się zająć tak wogóle ?) Dawno temu jak tez zaczynałem zabawe z elektonika ubiłem mutlimetr za 500zł.. na gwarancję nie przyjeli... cóz jedna zła nastawa i PA ....metex3650 poszedł. Jesli myslisz od razu o SMD to stacja hot air do tego flux-y pasty itd.... lutownica z grotem mini-fala itd... i dużo cierpliwosci :D Nieoceniony jest oscyloskop nawet analog do 10Mhz.. sam mam i pomaga mi przy naprawach przetwornic i badaniu torów sygnałowych analogowych.. Sklepow szukaj w pobliżu jesli ich nie masz to tme.pl ... aprovi.pl wiele tego jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...