Aurora001 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dolozyc niewiele wiecej i jest Gitup Git2 z gyro ktore wypada rewelacyjnie.Brakuje tylko GPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dolozyc niewiele wiecej i jest Gitup Git2 z gyro ktore wypada rewelacyjnie. Brakuje tylko GPS. Ale to jest action camera nie dash :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Gitup Git 2 posiada kilka opcji, dzięki którym będzie zachowywała się jak typowy rejestrator samochodowy. Pomimo tego do auta bym nie polecił. Mówiąc krótko - o ile przy dobrym świetle powinna dać radę, to w pogorszonych warunkach jest już słabo, a w nocy źle. Lepiej wziąć coś dedykowanego. Z tańszych polecana była kamerka XiaoYi, choć ma też swoje problemy - przy wysokiej temperaturze (np. bezpośrednio świecące w nią słońce latem) potrafi starcie ostrość, wiec w naszych warunkach różnie to moze być. Jeżeli w grę wchodzi dopłata, to można się zainteresować Viofo A119 lub A119S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raggy Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 W skrocie telegraficznym poszukuje w miare dobrego wideorejestratora i nastepujace modele wpadly mi w oko: Chodza mi po glowie 3 modele : MiVue 518 - ~400pln - ma wszystko czego trzeba MiVue 618 - ~500pln - to co wyzej + wyzsza rozdzialka oraz mapa "lapanek" wiec gadzety zbyteczne jak dla mnie Readleaf RC700 - ~500pln Nie jezdze zawodowo wiec totalny standard mi starczy, tj. zabepieczenia przed przeciazeniami, gps, jakos nagrywania itd. Dodatkowo dorzucic trza koszt microsd, np.: http://tnij.org/48p0flp (67pln). Skladnialbym sie do 518 ze wzgledu na cost/value aczkolwiek jezeli ktos ma lepsze propozycje, to chetnie obejrze, pomacam i popatrze :D. Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuhi Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 Używał ktoś wideorejestratorów Prestigio? Model RoadRunner 545GPS wygląda ciekawie, jakość filmów normalna, ma GPSa, a i cena przyzwoita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2017 Do niedawna do 300zl najlepiej wypadał model G1WH Dałem 150zł w GearBest, ale ja nie o tym. Kamera na pewno nie jest niezawodna. Gdybym miał brać coś innego, to pewnie VIOFO A119. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dine344 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jestem totalnie zielony w temacie. Co polecicie? Z innych źródeł wiem, że Vifo A119 jest w porządku, ale żeby zmieścić się w budżecie musiałbym zamawiać z chin co jest niepożądane. W polsce upatrzyłem: https://www.morele.net/kamera-samochodowa-navitel-r600-774523/ i xiaomi xiaoyi, ale są opinie, że traci ostrość w upale, prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 kumpel ostatnio mi pokazał Mikavi PQ3. Wypowiadał się pozytywnie na jej temat. Ja mogę ocenić wizualnie że jest dobrze wykonana. Żone też byś brał po wizualnych oględzinach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Żone też byś brał po wizualnych oględzinach? no chyba nie liczysz raczej na jej piekno wewnętrzne ;) kamerka to rzecz bardziej skomplikowana licza się parametry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2018 Jak wygląda aktualnie sytuacja, znajdzie się coś sensownego do 300zł czy jednak lepiej dołożyć do Viofo A119? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opie89 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 Dnia 31.05.2018 o 20:24, Ralfo napisał: Jak wygląda aktualnie sytuacja, znajdzie się coś sensownego do 300zł czy jednak lepiej dołożyć do Viofo A119? Zobacz sobie na Xblitz X5 Wi-Fi, może być lekko ponad 300 zł z tego co widzę, od 315 w sferisie https://www.ceneo.pl/55327054;02516. Nagrywa w FullHD, 30 klatek, kąt widzenia 140 st., różne tryby pracy, m.in tryb parkingowy, przy uderzeniu w samochów lub włamaniu włącza się nagrywanie, funkcja WiFi, która pozwala na podgląd na żywo obrazu. Na stronie producenta więcej info https://xblitz.pl/produkt/kamera-samochodowa-xblitz-x5-wi-fi/ Jest też kilka recenzji na YT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr56 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 Też mam mikavi, świetnie nagrywa, nie ma opcji żeby nie można było odczytać rejestracji innych aut. Na naszych polskich drogach się sprawdza, nawet jak jeżdżę poza miastem i nieźle trzęsie to obraz nagrywa się wyraźnie. Też posiada tryb parkingowy, modeli z tego co kojarzę jest 3, to już też zależy jakie masz potrzeby. Najprostsza ale całkiem fajna jest kamerka pq1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksieciunio Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Szukam wideorejestratora do 300zł. Obecnie obstawiam XIAOMI 70mai Pro, będzie to dobry wybór, co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ja w piątek zamówiłem 70mai Pro za 46$ z aliexpres z wysyłką z PL w cenie (kupon -5$ sprzedawcy i -4$ za powrót do ali). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azathermenian Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Od miesiąca testuje https://www.x-kom.pl/p/317885-wideorejestrator-mio-mivue-c320-full-hd-2-130.html i jestem zadowolony. Dobra jakość obrazu, w nocy też ładnie nagrywa. Myślę, że za te pieniądze nic lepszego nie mogłem kupić także polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...