Aurora001 Posted January 30, 2017 Report post Posted January 30, 2017 Dolozyc niewiele wiecej i jest Gitup Git2 z gyro ktore wypada rewelacyjnie.Brakuje tylko GPS. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Orgiusz Posted January 30, 2017 Report post Posted January 30, 2017 Dolozyc niewiele wiecej i jest Gitup Git2 z gyro ktore wypada rewelacyjnie. Brakuje tylko GPS. Ale to jest action camera nie dash :P Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
brachol Posted January 30, 2017 Report post Posted January 30, 2017 Gitup Git 2 posiada kilka opcji, dzięki którym będzie zachowywała się jak typowy rejestrator samochodowy. Pomimo tego do auta bym nie polecił. Mówiąc krótko - o ile przy dobrym świetle powinna dać radę, to w pogorszonych warunkach jest już słabo, a w nocy źle. Lepiej wziąć coś dedykowanego. Z tańszych polecana była kamerka XiaoYi, choć ma też swoje problemy - przy wysokiej temperaturze (np. bezpośrednio świecące w nią słońce latem) potrafi starcie ostrość, wiec w naszych warunkach różnie to moze być. Jeżeli w grę wchodzi dopłata, to można się zainteresować Viofo A119 lub A119S. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuhi Posted February 18, 2017 Report post Posted February 18, 2017 Używał ktoś wideorejestratorów Prestigio? Model RoadRunner 545GPS wygląda ciekawie, jakość filmów normalna, ma GPSa, a i cena przyzwoita. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
deserted Posted February 19, 2017 Report post Posted February 19, 2017 Do niedawna do 300zl najlepiej wypadał model G1WH Dałem 150zł w GearBest, ale ja nie o tym. Kamera na pewno nie jest niezawodna. Gdybym miał brać coś innego, to pewnie VIOFO A119. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
dine344 Posted June 6, 2017 Report post Posted June 6, 2017 Jestem totalnie zielony w temacie. Co polecicie? Z innych źródeł wiem, że Vifo A119 jest w porządku, ale żeby zmieścić się w budżecie musiałbym zamawiać z chin co jest niepożądane. W polsce upatrzyłem: https://www.morele.net/kamera-samochodowa-navitel-r600-774523/ i xiaomi xiaoyi, ale są opinie, że traci ostrość w upale, prawda to? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
B@nita Posted December 3, 2017 Report post Posted December 3, 2017 kumpel ostatnio mi pokazał Mikavi PQ3. Wypowiadał się pozytywnie na jej temat. Ja mogę ocenić wizualnie że jest dobrze wykonana. Żone też byś brał po wizualnych oględzinach? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2017 Report post Posted December 3, 2017 Żone też byś brał po wizualnych oględzinach? no chyba nie liczysz raczej na jej piekno wewnętrzne ;) kamerka to rzecz bardziej skomplikowana licza się parametry Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ralfo Posted May 31, 2018 Report post Posted May 31, 2018 Jak wygląda aktualnie sytuacja, znajdzie się coś sensownego do 300zł czy jednak lepiej dołożyć do Viofo A119? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Opie89 Posted October 25, 2018 Report post Posted October 25, 2018 Dnia 31.05.2018 o 20:24, Ralfo napisał: Jak wygląda aktualnie sytuacja, znajdzie się coś sensownego do 300zł czy jednak lepiej dołożyć do Viofo A119? Zobacz sobie na Xblitz X5 Wi-Fi, może być lekko ponad 300 zł z tego co widzę, od 315 w sferisie https://www.ceneo.pl/55327054;02516. Nagrywa w FullHD, 30 klatek, kąt widzenia 140 st., różne tryby pracy, m.in tryb parkingowy, przy uderzeniu w samochów lub włamaniu włącza się nagrywanie, funkcja WiFi, która pozwala na podgląd na żywo obrazu. Na stronie producenta więcej info https://xblitz.pl/produkt/kamera-samochodowa-xblitz-x5-wi-fi/ Jest też kilka recenzji na YT Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
bbr56 Posted November 28, 2018 Report post Posted November 28, 2018 Też mam mikavi, świetnie nagrywa, nie ma opcji żeby nie można było odczytać rejestracji innych aut. Na naszych polskich drogach się sprawdza, nawet jak jeżdżę poza miastem i nieźle trzęsie to obraz nagrywa się wyraźnie. Też posiada tryb parkingowy, modeli z tego co kojarzę jest 3, to już też zależy jakie masz potrzeby. Najprostsza ale całkiem fajna jest kamerka pq1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ksieciunio Posted August 3, 2019 Report post Posted August 3, 2019 Szukam wideorejestratora do 300zł. Obecnie obstawiam XIAOMI 70mai Pro, będzie to dobry wybór, co polecacie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pawelekmal Posted August 4, 2019 Report post Posted August 4, 2019 Ja w piątek zamówiłem 70mai Pro za 46$ z aliexpres z wysyłką z PL w cenie (kupon -5$ sprzedawcy i -4$ za powrót do ali). Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Azathermenian Posted August 4, 2019 Report post Posted August 4, 2019 Od miesiąca testuje https://www.x-kom.pl/p/317885-wideorejestrator-mio-mivue-c320-full-hd-2-130.html i jestem zadowolony. Dobra jakość obrazu, w nocy też ładnie nagrywa. Myślę, że za te pieniądze nic lepszego nie mogłem kupić także polecam. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...