cripple Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Witam, Po ostatniej aktualizacji Lenovo bodajże sterownika WIFI nie jestem w stanie uruchomić Windows XP na moim Lenovo R500. Tryby awaryjne, próby naprawy przez boot cd dołączone wraz z komputerem nic nie dają. Przy każdej próbie uruchomienia Windows XP otrzymuję BSOD z informacją bad pool caller i błędem STOP. Moje pytanie jest czy istnieje jakiś sposób aby ten sterownik jakoś odinstalować, ogólnie jakikolwiek sposób by ten system ożywić. Dodam, że mam na tym komputerze jeszcze Windows 7 i działa on bez problemu. Zależy mi jednak na przywróceniu Windows XP do stanu używalności ze względu na to co mam tam zainstalowane/ustawione. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam, Po ostatniej aktualizacji Lenovo bodajże sterownika WIFI nie jestem w stanie uruchomić Windows XP na moim Lenovo R500. Tryby awaryjne, próby naprawy przez boot cd dołączone wraz z komputerem nic nie dają. Przy każdej próbie uruchomienia Windows XP otrzymuję BSOD z informacją bad pool caller i błędem STOP. Moje pytanie jest czy istnieje jakiś sposób aby ten sterownik jakoś odinstalować, ogólnie jakikolwiek sposób by ten system ożywić. Dodam, że mam na tym komputerze jeszcze Windows 7 i działa on bez problemu. Zależy mi jednak na przywróceniu Windows XP do stanu używalności ze względu na to co mam tam zainstalowane/ustawione. Z góry dziękuję za pomoc. Bad Pool Caller - Bad Pool Caller Blue Screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Bad Pool Caller - Bad Pool Caller Blue Screen I jak to mam odpalić na systemie do którego nijak się nie mogę dostać ? Ten program zabootuje się sam z pendrive'a ? Czy też jak odpalę go z Win7 to naprawi mi XP ? Poza tym strona ma bardzo złą opinie w WOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...