v0lv0 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 I jakaś karta graficzna z allegro, trzeba polować na HD4850 do 150zł ten Radek lepszy od GT430 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Dwukrotnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v0lv0 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 a te Fortrony to dobre? Bo bardziej przychylny jestem Chiftekowi, zawsze mialem go i nigdy mnie nie zawiodl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Proszę zapoznać się z MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne i zastosować w przyszłości. Fortron to uznany producent zasilaczy, Chieftec to dostawca "marki" dla zasilaczy różnych producentów. Bardzie ufałbym Fortronowi w segmencie budżetowych konstrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) ten szef to iARENA, zwykły noname ;) fortron OK, nada się i do nowszych zestawów, chociaz tylko 336W na 12v. Edytowane 30 Marca 2012 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v0lv0 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 ok to wszystko juz wiem. Temat uwazam za zamkniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...