wiarus Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) no wiec mam taka przejsciowke i problem jest taki ze piny sie ruszaja razem z kabelkami, kazdy z osobna, a jest to ciasne i zeby tam wtyczke wsadzic trzeba uzyc sily, a jak nie trafie wszystkimi pinami w dziurki to sie to uszkodzi mozna te piny jakos usztywnic? czy to jest w ogole normalne, czy mi wcisneli chinski szajs? Edytowane 30 Marca 2012 przez wiarus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 W tanich przejściówkach to jest normalne. Musisz poruszać wtyczką żeńską i dobrze trafić. Ja podczas podłączania naciągałem kabelki i wtedy łatwiej wchodziło. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiarus Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) ciagniecie za kabelki troche rzeczywiscie pomaga, ale poruszanie wtyczka zenska nie wchodzi w gre bo jak mowie jest tak ciasno ze trudno ja wlozyc w ogole mysle zeby moze zrobic jakies naciecia/wyciecia zeby to rozluznic ________ edit: przecialem to nozem przez srodek, miedzy 2 i 3 pinem, pociagnalem za kabelki i udalo sie wsadzic wtyczke bez uszkodzenia :D plastik jest dosyc sztywny wiec nadal ciasno siedzi :) Edytowane 30 Marca 2012 przez wiarus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...