Brush Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jak w temacie. Zastanawiam się która opcja jest lepsza. Nie wiem na ile odczuje rożnice w grach itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 HD7850 jest lepszym wyborem , wydajność ma na poziomie GTX570 , świetnie się kręci i ma mniejszy pobór prądu - w stresie to nawet 100 W różnicy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 HD7850 po porządnym OC ma wydajność GTX 580, przy dużo niższym poborze prądu. W dodatku karty mają lepszą kulturę pracy. I przede wszystkim CENĘ - na allegro były przez 2 dni szafiry po 899 z przesyłką, ale teraz wszystko wykupione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Czy was poj.. Chyba tak :lol2: 7870 to poziom 570 i w niektórych tytułach i tak daje mocno ciała w stosunku do 570. Zdecydowanie łykaj 570gtx lub 480gtx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 3dmark to nie gry :lol: Ja bym ci radził potestować na własnej skórze obydwie karty w spore ilości gier , ale rób ta co chceta to wasza kasa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) W jakich grach HD7870 "daje mocno ciała w stosunku do 570"? Dobrze jakbyś podał jakieś linki do testów podkręconych kart, bo nie podkręcenie radków HD7800 to głupota ;) Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez humanoidal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Potestuj dokładnie gta4 , nowy batmana , w bf3 też nie za dobrze jest. Gdyby większość miała styczność z tą czy ową kartą nie dalibyście sobie wciskać kitu. 78xx nie są złe tylko 7870 powinien kosztować max 1000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Z recencji HD7800 na tomshardware: Z tym, że HD7850 po OC ma wydajność HD7870 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iniside Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja zamówiłem właśnie Radeona 7850 za 929zl Z allegro (Agito). Sam zobacze czy jest taka tragedia, bo wyniki benchmarkow na roznych serwisach są raczej zachęcające. Zwłaszcza jeśli wziść pod uwage wyżyłowane ustawienia typu (Full HD, Ultra MSAAx4 BF3), na których i tak nie mam zamiaru grać. Ultra jak najbadziej ale aliasing to mi do szczescia nie potrzebny. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez iniside Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...