Gonzi Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam, Mam taki jeden "malutki" problem... otóż moja k.graficzna "GTX460" nie wygładza mi krawędzi choć ustawie np. w grze X4 wygładzanie to i tak "kicha" ... nie wiecie może w czym tkwi problem.? :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jak nie działa ustawienie w grze, to wymuś w sterownikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Tak ciężko napisać w odpowiednim temacie? :huh: GeForce GTX 460 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Tam masz większe szanse na uzyskanie odpowiedzi bo więcej osób go czyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzi Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 jestem tu nowy także wiesz :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...