HeatheN Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, Jak w tytule. Jak ktoś ma konto na onecie. I jak komuś się nudzi. Jak komuś podoba się mój pomysł (na ekranie crysis 2, a w ręku pad od x360, wiem wiem wygląda jak kołdra) niech odda głos:) klik Można oddać jeden głos dziennie. ps. jak wygram to w atrakcyjnej cenie pojawi się Ipad 2 na sprzedaż na forum:P Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez HeatheN 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 tak nie bardzo wiadomo o co chodzi... mógłbyś zostawić na ekranie z meni (i napisem crysis) i zrobić zdjęcie bez flesza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Trochę jasności, detali, szczegółów. Miałeś naprawdę mega pomysł a go skopałeś. ;) Większy, jaśniejszy przekaz, a na prawdę mogłoby być fajnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wiem... to przez aparat;( Bez flesha jedną ręką ciężko bez rozmazania zrobić dobre zdjęcie...(za mną jest już ściana) Z fleshem wszystko pad z xklocka pochłonął...to przez ciemny pokój..... ehhh mogłem kupić czarnego pada:P No nic... i tak widzę że nie mam szans, na pierwszym miejscu koleś otrzymuje 100głosów dziennie...albo bot, albo koreańscy przyjaciele mu pomagają:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...