koven Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Potrzebuje takiej przejsciowki jak w temacie do zamowionego na Silicon Valley zestawu do WC. Jednak w tej chwili brak jest tam takiej przejsciowki. Wiecie moze gdzie indziej w sklepach internetowych moglbym cos takiego znalezc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Podajesz zewnetrzne srednice wezy ? Bo jesli tak to ja kupilem w Obi dwie 15--->12 (oba weze rozciagna sie tak, ze wejda na ten reduktor)za 0,99gr szt., nie masz takiego sklepu w poblizu ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Niestety sklepu Obi brak, za to mam le roimerlin czy jakos tak.Bede musial sie przejsc i sprawdzic chociaz wybor wezy to maja marny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 przewod siliconowy fi 12mm bez problemu nacignąłem na odplyw w pompce PH802, ktory ma srednice ~18mm. myśle, ze tobie tez sie uda ;-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 w takim razie poprobuje naciagnac jak tylko przyjdzie z tym ze moje MJ 1000 ma prawie 19mm,ale zobacze co da sie zrobic i najwyzej pojde sobie do merlina:) choc jestem leniwy i wolalbym zamowic przejsciowke przez net ale niech i tak bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zalezy od weza. PCV 12/16mm ledwo na 15 wchodza. Jedz do marketu i tam kupisz miedziana redukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Bede mial takiego zielonego weza z silicon valley (nie wiem jak sie pisze nazwe producenta - einheim czy jak mu tam).jak to jest z jego mozliwosciami rozciagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Podobno dosc duze mozliwosc, bo ten waz jest miekky, a ta firma to EHEIM warto zapamietac. Ostatnio mialem 12,5 srednicy wewnetrznej i te sie spoko rozciagaja na 15 mm. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Z ta nazwa to stycznosc mam duza juz od pewnego czasu tylko w tej chwili sesja nie pozwala mi jej zapamietac.Potrzebuje miejsca na inne rzeczy w glowie:) choc przydalo by dokupic troche pamieci i zamontowac jakies chlodzenie wodne bo juz dym przez uszy leci,a wtedy kto wie moze i dla Eheim'a znalazlo by sie miejsce:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Z ta nazwa to stycznosc mam duza juz od pewnego czasu tylko w tej chwili sesja nie pozwala mi jej zapamietac.Potrzebuje miejsca na inne rzeczy w glowie:) choc przydalo by dokupic troche pamieci i zamontowac jakies chlodzenie wodne bo juz dym przez uszy leci,a wtedy kto wie moze i dla Eheim'a znalazlo by sie miejsce:)))popieram mi tez się czasami wydaje że pasowało by jakie chłodzenie dla mojej głowy i jaki dysk wsadzić co by nie zapominać nic i wszystko mieć w głowie :) ja też chyba będę musiał się pomęczyć z tym węzem bo za niedługo kupuję tą pomkę PH802 i wąż12/16 więc czeba będzie przejściówki szukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Bylem w melrinie i mam tylko zlaczke 15mm z oby stron i na dodatek miedziana wiec albo rozciagne 12mm i naciagne 16 i porzadnie przykrece(moze bedzie akurat pasowalo), albo bede probowal ta 12 rozciagnac i bezosrednio na pompke 19mm zakladal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...