Skocz do zawartości
fight.club.member.1999

Archeologia i powielanie - dylematy.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Uważam, że forum.purepc.pl to jedne z najlepszych for internetowych w polskiej branży informatycznej. Jednakże ostatnio spotkała mnie niemiła niespodzianka. Mianowicie rzekomo odkopałem stary temat. Nie będe już wypominał, iż temat był bodajże na 2giej stronie danego forum. Do czego zmierzam?! Przeglądałem sobie dzisiaj GRY no i znalazłem temat w stylu: DO jakich gier zawsze wracasz? Więc myślę sobie: no to powspominam :). Jednak UWAGA. Ostatni post jest z 2007 więc Orgiusz zasądzi mi 4 dni bana za archeologię, natomiast jeżeli założę nowy post to dostanę upomnienie za : TO JUŻ BYLO. Szukajka nie boli. Więc co zrobić? Wspomóżcie nowego brata. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#1. http://forum.purepc.pl/O-forum-f6/Jest-Sobie-Moderator-Orgiusz-t310303.html

#2. Regulamin forum - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

#3. Trudno zapytać na PW Moderatora Działu - yuucOm jest raczej aktywnym MD i potrafi podjąć decyzję czy post jest rzeczowy czy nadaje się do kosza.

#4. Dam szanse innym - jak rzeczowy jest post Laptop A Gry - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 25 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Orgiuszu. Generalnie mogę zgodzić się do rzeczowności mojego posta, a właściwie do jego treści. Mogłem dokładniej opisać, że wybranie 64 bitowych pamięci może drastycznie obniżyć wydajność karty graficznej w aplikacjach wymagających mocy obliczeniowej 3D.

Jednakże poruszam tutaj inny problem. A może obaj mówimy o tym samym? Czy można wyciągnąć stary temat, dość popularny i UNIWERSALNY temat, ale pod warunkiem, że nowy post jest rzeczowy i nie nabijamy sobie postów.

Pozdrawiam.

EDIT:

Proponuję zmianę w regulaminie która mówi o tym, że istnieje możliwość udzielenia odpowiedzi na dość leciwe posty, ale pod warunkiem, że są one uniwersalne ( w jakie gry grasz, jakiej muzyki słuchasz, najlepsze materiały do wykonania czegoś) i że post jest dokładny i rzeczowy. Nie jest wodolejstwiem ani słowotokiem.

Edytowane przez fight.club.member.1999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Równie dobrze mogłeś pisać że Słońce wschodzi na wschodzie a zachodzi na zachodzie.

Witam.

Zgadzam się. Tamten post był nie do końca przemyślany. Jednak trzeba coś począć w sprawie archeologii a uniwersalnych tematów. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przysiaglbym ze definicja forum na chlopski rozum wspomina cos o wtracaniu swoich 3 groszy do dyskusji. Kurnia, nie robcie z pjura jakiegos elitarnego uporzadkowanego bajzlu. To jest forum do gadania, dzielenia sie. Od zawsze jestem zdania ze zakaz archeologii nie pomaga, a jedynie usmierca fajne dyskusje.

Sent from my Milestone using Tapatalk

• Upvote 7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przysiaglbym ze definicja forum na chlopski rozum wspomina cos o wtracaniu swoich 3 groszy do dyskusji. Kurnia, nie robcie z pjura jakiegos elitarnego uporzadkowanego bajzlu. To jest forum do gadania, dzielenia sie. Od zawsze jestem zdania ze zakaz archeologii nie pomaga, a jedynie usmierca fajne dyskusje.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Witam. REP +1. I o to właśnie chodzi. Nikt nie ma zamiaru wyciągać topicków o Geforce 2 GTS sprzed 11 lat. Chodzi jedynie o ponadczasowe wątki. Przykładowo ten ze starymi grami. Co 5 lat bedzie zakładany podobny o tej samej nazwie? Twoje gry z przeszłości. I to właśnie zrobię. Wpisze swoje ulubione gry z czasów 386. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przysiaglbym ze definicja forum na chlopski rozum wspomina cos o wtracaniu swoich 3 groszy do dyskusji. Kurnia, nie robcie z pjura jakiegos elitarnego uporzadkowanego bajzlu. To jest forum do gadania, dzielenia sie. Od zawsze jestem zdania ze zakaz archeologii nie pomaga, a jedynie usmierca fajne dyskusje.Sent from my Milestone using Tapatalk

Heh, tez sie chce smiac z tej nagonki na nowe posty w starych topicach :lol2: Jeszcze w przypadku odkopywania tematu w stylu "slodzic jedna czy dwie lyzeczki" (ktorych imo na oslej nie brakuje) to rozumiem ale reszta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co nie zmienia faktu, że na posty autora generalnie składają się ogólnikowe truizmy, wpychane w najróżniejszych miejscach forum, często mocno oderwane od aktualnie toczącej się dyskusji. Przypomnę może, że nie ma u nas rang za ilość postów ;)

• Upvote 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WItam. Autor raczej był zaskoczony banem i to go zabolało :) Jednak wszystko jest już jasne.

Dla Twojej i innych informacji - o ile nie zmienisz podejścia zostaniesz bardzo szybko spacyfikowany. Nawet jeśli musiałbym nadużyć PSO

(...) Przypomnę może, że nie ma u nas rang za ilość postów ;)

Jest za to anty ranking i dawno nie miałem okazji odkurzyć magic button.

update

Jednak rzuciłem okiem na 'dzisiejszą twórczość' - możesz nie wracać

eot

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...