Snesiak Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam, mam problem z tworzeniem punktu przywracania. Obecnie siedzę na profilu administratora, wszystkie usługi które powinny być włączone, są włączone - znalazłem parę porad nt które usługi powinny być włączone, więc powłączałem, jednak nie zadziałało. Punkt przywracania jest ustawiony na włączony *dla dysku C + ustawienie żeby przywrócił wszystko*. Na pkt przeznaczyłęm 2gb miejsca. Przy próbie ręcznego utworzenia punktu, pojawia się [Window Title]Ochrona systemu[Content]Nie można utworzyć punktu przywracania z następującej przyczyny:Tej usługi nie można uruchomić w trybie awaryjnym (0x8007043C)Spróbuj ponownie.[Zamknij] Windows 7 z service packiem, wszystkie aktualizacje zrobione, wersja OEM sprzedawana z laptopami HP. Wszystkie sterowniki do urządzeń również aktualne (sprawdzane poprzez slim drivers). Nie wiem jak sobie poradzić z tym problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...