alco81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) co do PCI-X mam na myśli to, że X58 ma 36 rzeczywistych linii, które można dowolnie grupować - np. 16+16+4 albo 16+8+8+4 i robi sie to bez żadnych technicznych sztuczek, typu multipleksery... natomiast inne "budżetowe" płyty mają tych linii mniej np. tylko 16 a co do kart to po cichu kombinuje, jak już kupię tą nową - którą z tych starych sobie zostawić :) Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez alco81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tylko po co Ci to skoro i tak używasz/bedziesz uzywac pojedynczej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alco81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 specjalnie dla zaspokojenia twojej ciekawości napisałem w jednym z poprzednich postów, że korzystam ze specjalistycznych kart pomiarowych x16, więc... przydaje mi się dużo rzeczywistych linii PCI-X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...