Ozonkor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam, przeszukalem pol internetu i nie moge znalezc odpowiedniego dla mnie programu. Sek w tym ze mam w jednym pliku (.mpg) Kilka teledyskow zbitych razem a chcialbym je miec osobno. No i tak probowalem any Video Converter, jednak nie dosc ze musze stracic jakosc, to takze sa problemy z granicami (czasami ucina za wczesnie lub za pozno, mimo ze wpisuje wartosci chwilowe z Gomplyera gdzie utwor sie faktycznie konczy). Probowalem Free Video Dub i VirtualDubMod, jednak albo te programy nie maja takiej funkcji, albo ja nie potrafie jej znalezc :/ Jesli ktos ma do polecenia jakies programy lub wie jak to zrobic za pomoca tych ktore mam bede wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Windows movie maker, sony vegas. Zaznaczasz fragment na osi czasu, wycinasz i zapisujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jeśli VirtualDubMod obsługuje format twojego pliku to właśnie ten program polecam. http://www.youtube.com/watch?v=peaWs6Ivgaw&feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozonkor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Klaus dzieki, faktycznie dziala, tylko niestety jest maly problem. Mianowice gdy zmieniam w view z fpm na dsc wyskakuje mi blad: "The source video stream uses a compression algorithm which is not compatible with AVI files. Direcr stream copy cannot be used with this video stream". Filmik mam w rozszerzeniu mpg, a jesi nie zmienialbym tej opcji w view, filmik sie rozcina jednak przy 10% wazy okolo 1 GB choc samo wideo cale waze rowniez 1 GB, nie mowiac o czasie w ktorym sie tak robi. Macie jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Masz Windows Movie maker - sprawdź tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Klaus dzieki, faktycznie dziala, tylko niestety jest maly problem. Mianowice gdy zmieniam w view z fpm na dsc wyskakuje mi blad: "The source video stream uses a compression algorithm which is not compatible with AVI files. Direcr stream copy cannot be used with this video stream". Filmik mam w rozszerzeniu mpg, a jesi nie zmienialbym tej opcji w view, filmik sie rozcina jednak przy 10% wazy okolo 1 GB choc samo wideo cale waze rowniez 1 GB, nie mowiac o czasie w ktorym sie tak robi. Macie jakies pomysly ? Pewnie po rozcięciu trzeba by go skompresować na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Windows movie maker, sony vegas. Zaznaczasz fragment na osi czasu, wycinasz i zapisujesz. Bezstratnie? (bez rekompresji ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Sony Vegas powinno dac radę, WMM nie ma szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...