prezes Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Pam problem ponieważ podskakuje mi obraz w dosie ;openGL oraz directx i nie da sie z tym zyc ... wiec prosze o pomoc moze ktos sie spotkał z takim zjawiskiem stery nowe stare wywaliłem napewno a nowe to detonatory fx 42...cos tam .Pod winda jest oki obraz jak zyleta gdy mam 85 lub 100hercow monitor to daytek 1531d mam jeszcze jakis tam belinea i to samo ale tam juz same krzaki .... nie wiem czemu tak sie dziej to sie stało 2 dni temu chciełem se partyjem w q3 a tu jak galereta sie trzesie i co jest nie kumam pomocy dzieki z gory jak ktos odpowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ale tylko obraz sie trzesie....czy tez sa syfy i smieci na ekranie (czyt. artefakty)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 tylko mi drga trzesie sie (na daytek-u belinea to juz inna historia to najgorszy monitor jaki widzałem psuje sie co 2 miechy) ale grac sie nie da bo to denerwuje obraz jest idealnie czysty na dayteku nawet jak na gf 4 440se jakiegos pine czy minta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 na roznym odswiezaniu tak skacze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 hmm a jak masz ywkreconego procka? moze to przez fsb? moze agp juz nie wytrzymuje chociaz w to watpie, ale ja u siebie mialem t samo jak zarzucilem za duze fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 wszystko odkrecone migocze tylko w grach system to xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 o rety teraz to juz mi w windzie migocze ponizej 85 herzow tzn 60,70,72,75 tylo 85 i 100 działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 a jakie refreshe masz w grach ?? wiesz moze to i glupie ale czy uzywasz moze refreslock'a ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 w grach ma 60 wiec mi skacze w opegl a directx mam 85 i nie skacze ale bym chciał zeby choć przy 75 nie skakało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...