Gość Xaarkes2 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Cześć. Jako, iż interesuję się to motoryzacją szukam filmów z nią związanych. Wolałbym filmy nowsze, czyt. +2000r. Oglądnąłem już wszystkie części Fast and Furious i Gone in 60 seconds z Jolie. Bardzo proszę o jakieś ciekawe wg. was filmy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tak na szybko.. Born to Race Drive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Co prawda <2000 ale: Vanishing Point Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Days of Thunder - ale to ma 22 lata :P Italian Job [; Biker Boyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 @up Mam nadzieje ze piszesz o oryginalnym Italian Job z 69 r. ;) Chociaż ten remake z 2003 też ujdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 MadMaxy, znikający punkt, bullit :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Oglądnąłem już wszystkie części Fast and FuriousJesteś pewien? http://www.youtube.com/watch?v=Qj9d--56v1w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dla mnie po miażdżącym cycki wstępie (pierwsze 5 minut) ciotowaty pseudoartystyczny drive jako film samochodowy był największym rozczarowaniem jakie przeżyłem. Z oczywistych ale jeszcze nie wymienionych: Transporter, Ronin. Auta disney'a też jako animacja mi się podobały choć nie wiem czy w 100% pasują do tematu. Jak byłem mały to lubiłem stare amerykańskie filmy komediowe np. o garbusie Herbie'm, Smokey and the Bandit, Wyścig Cannonball itp. Nie wiem czy to się jeszcze da oglądać, bo filmy leciały na polsacie w latach 90-tych i miałem wtedy 5-10 lat, ale uwielbiałem je. Ze starych ale poważnych ostatnio oglądałem Le Mens ze Stevem McQueen. Fabuła troche kiepska, ale sceny wyścigów super. Fajnie że powstał taki temat bo ostatnio sam się głowiłem nad tym samym. Jak ktoś zna jakieś dobre dokumenty to też chętnie zobaczę. Od siebie polecam Too Fast to Race (o rajdówkach grupy B) i oczywiście Sennę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Death Race? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Smokey and the Bandit Mam do dzisiaj na dysku, mając lat kilka zajeżdżało się vhs-a do zdarcia taśmy... Zna ktoś jakieś dobre filmy truckerskie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Nic poza Konwojem mi nie przychodzi do głowy . Od biedy pod to można podciągnąć obie części Smokey and The Bandit ( cześć III lepiej darować sobie w ogóle ) , w końcu Bałwan jeździ w nich ciężarówką a Bandit go pilotuje TransAmem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Mam do dzisiaj na dysku, mając lat kilka zajeżdżało się vhs-a do zdarcia taśmy... Zna ktoś jakieś dobre filmy truckerskie? Czarny pies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 ... Wyścig Cannonball itp. Nie wiem czy to się jeszcze da oglądaćJak najbardziej. Mam nagrane i nie dawno oglądałem po raz kolejny :) Świętnie się ogląda jak ktoś lubi filmy z lat 70-80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 A może Stallone za kierownicą bolidu? Wyścig/Driven (2001) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Death Proof 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...