adtg Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jaki zastosować zasilacz - procesor 4 rdzenie lub więcej,16 gb ramu,2 dyski twarde,1 dysk SSD,dwie karty graficzne ponad 1 gb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adtg Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 chciałbym wiedzieć jaką muszę mieć moc zasilacza na mniej więcej podane komponenty,nie mam jeszcze nic kupionego,nie wiem jaki mam zastosować zasilacz. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tesel szkoda klawiatury na tego Pana, to już drugi jakże mądry temat w wykonaniu tego Pana (pierwszy został zamknięty). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak już napisano - poprzednim tematem osiągnąłeś dno także miłego przeglądania forum i zasobów internetu. Na początek miła lekturka Test 25 zasilaczy 650-750W - Jaki zasilacz komputerowy dla gracza | PurePC.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...