adam1415 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam! Przymierzam sie do zdalnej instalacji mandrivy i chcialbym zasiegnac porad o klient zdalnego sterowania. Jaki powinienem uzyc? Zastanawia mnie w ogole czy istenieje takie oprogramowanie, ktore umozliwiloby kontrole calego procesu instalacji? W necie znalazlem cos zwanego Radmin, z opisu wyglada obiecujaco, ale obawiam sie, ze nie sprawdzi sie przy moich wymaganiach.. Szukalem troche po google, ale nie znalazlem nic, co by mnie satysfakcjonowalo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Czy komputer na którym zamierzasz zainstalować system posiada już jakiś? Czy masz do niego jakikolwiek fizyczny dostęp, jesteś w stanie np. zmienić ustawienia BIOSu? Poczytaj sobie o PXE, a konkretniej o FOG project. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1415 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Laptop ma juz Windows 7 i nie mam do niego zadnego dostepu z wyjatkiem zdalnego sterowania.. Czytalem o tym Fog Project i PXE.. Szczerze, jest to troche za skomplikowane dla mnie. Moze i bym to przegryzl, gdybym mial duzo wolnego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...