Skocz do zawartości
B@CA

Zycie na trwce :)))

Rekomendowane odpowiedzi

<span style="color:red;">[ciach!]</span>lenie glupot i tyle

E tam szpak ma racje ja tam pale tak on od roku ale tak dziewine czasem co dzeinnie a czasem co 3-4 miechy !! A dzisja jeste jeden z dni w które bakałem !! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry,że odkopuję ale również mam coś w tym temacie do napisania. Paliłem kilka razy hmm... ok 20 pewnie trochę mniej i dziś sobie powiedziałem,że już więcej nie zapalę zioła. Śmiało mogę stwierdzić,że uzależniony od niego nie jestem ale koniec.

Mam inny nałóg - fajki :angry:

Jeden z kolegów napisał,że mial test moczy... z tego co się orientuję na zwykłym teście moczu nie wykarzą czy ktoś palił czy nie musi być odpowiedni test pod kątem THC. W 100% popieram kolegę który pisał o "dziurach w mózgu" masz 100% racji.

Edytowane przez tech.tel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak to jest, bo nie miałem z tym kontaktu i nie chce mieć.

419785[/snapback]

:mellow:

Podpisuje sie pod tym wielkimi literami...!!! Mówię zielsku stanowcze NIE!!!

Tak z ciekawosci - jakim cudem przezyl topic w ktorym ludzie namawiaja do palenia trawy ? :/

Nie mam pojecia... :angry: Ale pewnie dzieki tym, ktorzy jaraja... %*%@$# tu sie nie ma czym chwilc... Jak mozna sie chwalic czyms, co nie jest legalne??

:legal:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej sie pali trawke i potem idzie na techno party. Nie ma jak trance i troche ziolek. Jest sie jak w niebie.

Oczywiscie ja tylko tak slyszalem...  :twisted:

421185[/snapback]

Ziolo w zadnym wypadku nie nadaje sie na impreze trance/techno..... no chyba ze ktos zapali (zamiast pic) to jeszcze jakos ujdzie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierd... tutaj za przeproszeniem. pewnie wszyscy chcielby mieszkac w Holandii nie? I jarac bez przerwy... Jasne, nie przyjdzie wam do tych szczeniackich glowek jak to moze sie skonczyc nie? Najlepiej byloby zeby w Polsce zalegalizowali trawe a co tam! Ciekawe jak dorosniecie czy tez bedziecie akceptowac jak wasze 12 letnie dziecko bedzie jarac ze swoimi rowniesnikami blanty,bzykac sie z kim popadnie, a w wieku 15 lat bedzie mialo zaliczone praktycznie wszystkie uzywki (moze oprocz LSD i kompotu)? Ciekawe ktory z was to przelknie?

Holandia wlasnie krztusi sie swoja wolnascia i teraz politycy proboja jakos zapanowac nad tymi narkotykami. Miasta do ktorych strach wejsc jak sie sciemni nie majac wsparcia a co dopiero mieszkac  w takim.

Co do trawki jako wstepu do innych dragow - oczywiscie ze od tego sie zaczyna. I od kolegow ktorzy juz robia to od jakiegos czasu. Najpierw trawa, pozniej ostrzej bo blant nie wystracza. Poza tym juz widzialem sporo ludzi (w akademikach) ktorzy nic nie robia tylko jaraja caly dzien.. To juz nie sa ludzie. nie dogadasz sie z nimi, nie wiedzo w jakim swiecie zyja, maja dziury w mozgu jak orzechy... Siedza caly dzien i gapia sie bezmyslnie. To jest wasza przyszlosc?

Co do silnej woli... Czasem jej brakuje, czasem juz nie wystarcza silna wola.  I niech mi tu nikt nie pitoli ze silna wola wystarczy, bo nie wie co to nalog.

421233[/snapback]

Nastepny pieprzy jak potluczony, jak w jednym (worku) wpisujesz LSD i Heroine....

A teoria siegania po mocniejsze narkotyki po marichuanie zostala obalona przez badania naukowe..

Piles w zyciu "chociaz jedno piwo ?" - brawo CPUNIE - zapraszam do encyklopedii.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co się śmiać bo bakaliśmy a później tak gościa zakręcili że zapomniał jak się oddycha :-| :mur: . Było bardzo wesoło jak zrobił się siny :blink: :mur: , na szczęście sobie przypomniał i wszystko dobrze się skończyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaranie trawy to nie zabawa ... nie mozna pisac ze to jest pikus, ze kiedy chcemy to przestaniemy ... Moze w przypadku 90 % tak jest naprawde - ale ndal pozostaje te 10 procent ktore po trawie siegnie po cos mocniejszego ...

Best boy - piszesz o badaniach naukowych ze jest udowodnione ze po marysce sie nie siega po mocniejsze.

PODAJ ZRODLO.

Na tweaku juz nikt nie wierzy na slowo

Ja tez moge napisac ze jest udowodnione naukowo ze po marysce 90 % ludzi siega po twarde narkotyki ...

A co do zycia - mialem kumpla - zaczal od marychy najpierw bylo fajnie palil okazjonalnie, potem coraz czesciej, w koncu zaczal handlowac zeby zarobic na towar.

Juz wtedy ciezko bylo sie z nim dogadac - nie zartuje ale sama trawa zrobila takie spustoszenia w jego muzgu ze nie nie dalo sie zrozumiec o co mu chodzi !

Najpierw sprzedawal sama trawe ktora zenil dzieki czemu mial co palic, potem zaczal sprzedawac tez twardsze amfe koke here, a jak sprzedawal to i probowal ...

Co smieszniejsze rodzice kapneli sie dopiero jak juz byl cpunem ...

Trafil pierwszy raz na odwyk - uciekl, drugi raz na odwyk znowu uciekl, trzeci raz starzy go wyslali do osrodka za granica - mysleli ze jezyk bedzie dla niego bariera i nie bedzie mial jak sobie towaru skombinowac - okazalo sie ze i tam sobie poradzil i bral nadal ...

W koncu trafil na odwyk w kraju spowrotem i podobno juz nie bierze - nie wiem czy to prawda ... Wiem tylko ze jak go spodkalem ostatnio po moze 2 latach od ostatniego naszego spotkania nie rozpoznal mnie nawet, byl taki przytlumiony i nie dalo sie z nim niestety dogadac ...

Wiec nie piszcie mi ze trawa to jest nic, nie mowcie ludziom jak to jest fajnie po trawie, czy wrecz amfe bo i takie wypowiedzi w tym watku widzialem, bo moze sie okazac ze posrod tych ktorym to powiedzieliscie trafi sie jeden taki czlowiek jak ten moj kolega i skonczy sie dla niego ta historia tragicznie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wy znacie po jednym przypadku, gdzie koleś zaczynał od trawy, a skończył tak jak skończył... a może alkohol powinen być zakazany, bo na pewno od niego zaczął?

ja natomiast znam kilkadziesiąt przypadków, gdzie znajomi sobie popalali ziółko a teraz sobie normalnie żyją, studia, prace te sprawy.

Legalizuj! Decyduj Sam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do krzykaczy stawiajacych alkohol i dragi na jednej polce - alkohol jest legalny, dragi nie.

Nie cierpie dragow, z zalem patrze jak moi koledzy sie staczaja... po tym zielonym scierwie maja takie dziury w glowie ze to po prostu w pale sie nie miesci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kukifas ...

heh ten kolega nie pil bo nie lubil ...

Widze ze nie zrozumiales o co mi chodzilo ... moze tez juz masz z tym problemy bo za duzo palisz ?

Chodzi mi o to ze nawet jak to jeden kolega na 100 to i tak szkoda nawet jednego kolegi !!! Dlatego zanim komus powiesz jakie fajne jest palenie zastanow sie czy czasami ten kolega nie skonczy tak jak moj ...

Zeby nie bylo ze pisze tak bo nigdy nie palilem - palilem wiele razy - ale dla mnie nie jest to powodem do dumy tak jak dla was ... Nie jest powodem do dumy to ze trawa z mozgu zrobila mi sieczke i robilem pod jej wplywem glupoty... Po to mam rozum zeby z niego korzystac a nie go oglupiac jakimis srodkami i jeszcze sie z tego powodu cieszyc i wychwalac na forum jak to bylo fajnie jak sie najaralem i myslalem ze wluczka babci to makaron ... No ale przez to ze tak mysle to juz nie jestem eloziomal ...

Edytowane przez IGI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tech.tel-chodzi ci o to ze komus robiono mnorfologie i sie boi ze mu thc wykaze??

zapewnaim, ze morfologia, jezlei nei jest zamowiona pod katem thc jego obecnosci  nie wykaze (z doswiadczenia ;p )

1678222[/snapback]

Odejdę trochę od tematu. Orientujesz się może ile takie badanie kosztuje i po jakim czasie od palenia jest jeszcze wykrywalne? Podobnie jesli chodzi o badanie krwi na THC wiesz ile kosztuje i jak długo od palenia można wykryć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak poza tym, to czemu jeszcze temat stoi? Chyba powinien być zamknięty i usunięty przez modernizacje z powodu tego że jeszcze komuś coś do łba wpadnie i poczyta o tych fazach i sobie zapali :/ Moim zdaniem temat powinien być zamknięty i do kasacji, (ps. marihuana ma być podobno zalegalizowana w przyszłym roku, ale to były plotki jakby co) [;

Tech-Tel: THC we krwi podobno potrafi sie nawet i rok trzymać, ale czasem i po miechu schodzi, zależnie od tego jakie ma sie krążenie i organizm ;] co do kosztów to nie mam pojęcia, można w googlu poczukać chyba [;

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście to nie pale... ale lubie czasami zapalić papieroska pokoju i popić troche z kumplami... ;]

1678678[/snapback]

Zioła nie próbowałem ani nie spróbuje przykład koledzy :mur: , papierosy zdazyło mi się wypalic jedno opakowanie ale nie pale już od stycznia powiedziąłem sobie szkoda kasy już wole sobie browara kupić , a po trzecie to papierosy tez szkodza jak teraz poczuje dym to normalnie żygac mi się chce :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1 roku mogą wykryć że paliłeś. A co do legalizjacji jjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaasssssssnee nie będzie jej (PLOTKI).Popieram od trawy się zaczyna. Można skończyć z nią albo nie wtedy co mam pisać..... I tak każdy wie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...