goldomor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak w temacie, posiadam zainstalowaną pierwszą część Max Payne'a z patchem 1,5 i soundfixem. Wszystko działa ok, gram sobie, ale za każdym razem po pewnym niedługim czasie gry wywwala mnie na pulpit, po prostu proces jest zamykany przez Windowsa... Do tego za każdym razem jak mnie kopnie na pulpit słychać przycięcia dźwięku i muszę restartować system, żeby to zamilkło :/ Próbowałem też na wersji 1.02, ale nic to nie dało. Co zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Zapraszam:) Max Payne - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 1 gra = 1 temat Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez demon92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ho ho ho ho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...