Skocz do zawartości
Yurii

ReNtGeN PłuC

Rekomendowane odpowiedzi

Nie palilem, nie pale i nie bede palic :P Ale moi rodzicie pala, wiec chcac czy nie chcac jestem biernym palaczem :x :? :? :? I nie mowcie mi tu, ze rodzice mnie nie kochaja, ze powinni przestac palic i bla bla bla.... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na rentgenie moze to wyjsc.... po prostu nie pal 3-4h przed fotka to bedzie spoko :) niech dym osiadzie :P

ja nie pale nie palilem i palic nie bede :!: dla mnie to glupota..... (imho prawie 1,5k mozna rocznie na to wydac :? to ja se wole cod do kompa kupic ;)).

btw, ja takze nie pije (mam 17lat), po prostu mi nie smakuje :P (ale sie zaraz blugi posypia :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że tak

Szykuj tyłek, Zemsta ojca będzie sroga :twisted:  :twisted:  :twisted:  :lol:  :lol:  :lol:

buhahah pytanie wrecz banalne ! :q

przeciez jest wiele reklam i plakatow pokazujacaych takie rzeczy jak czlowiek pali i jak nie pali ! i co sie robi jak sie pali pety !

ja nie pale ;) szkoda kasy i nie ma z tego zadnej przyjemnosci :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Pale ale mało tylko no codziennie ale tylko dla towarzystwa czasem jak siedzimy z kumplami gadamy to papieros sie przydaje tak jakos lepiej. Płucka mam zdrowe jak chyba wiekszosc palaczy do 30 roku zycia. Na chorobe pluc i raka umiaraja ludzie którzy 24/7 siedza w domu lub w biurze w aucie a potem w domu (najczesciej sa to staruszkowie lub spoleczniaki) i nie wychodza z zamknietego hermetycznie pokoju w ktorym zawartosc nikotyny przekracza zawartosc tlenu :D. Tak naprawde jak palicie malo ,gdzies do 10 szlugów dziennie jakis poazdanych za 5zł z filtrem itp... prowadzicie aktywne zycie fizyczne i przewietrzacie płuca to raczej nic nie grozi. Przykladem wlasnie moze byc R@V!

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Pale ale mało tylko no codziennie ale tylko dla towarzystwa czasem jak siedzimy z kumplami gadamy to papieros sie przydaje tak jakos lepiej. Płucka mam zdrowe jak chyba wiekszosc palaczy do 30 roku zycia. Na chorobe pluc i raka umiaraja ludzie którzy 24/7 siedza w domu lub w biurze w aucie a potem w domu (najczesciej sa to staruszkowie lub spoleczniaki) i nie wychodza z zamknietego hermetycznie pokoju w ktorym zawartosc nikotyny przekracza zawartosc tlenu :D. Tak naprawde jak palicie malo ,gdzies do 10 szlugów dziennie jakis poazdanych za 5zł z filtrem itp... prowadzicie aktywne zycie fizyczne i przewietrzacie płuca to raczej nic nie grozi. Przykladem wlasnie moze byc R@V!

pzdr

ROTFL. Nie ma to jak się usprawiedliwiać. :D :D Już w pewnym sensie potrafię zrozumieć nałogowców, ale jak się czyta:

ale tylko dla towarzystwa czasem jak siedzimy z kumplami gadamy to papieros sie przydaje tak jakos lepiej

to jest to dla mnie bardziej <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarskie i dresiarskie niż noszenie koszulki HWDP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

palilem przez ponad rok... sporadycznie(ok 2szt./dobe) i pozniej poprostu zbrzydly mi niesamowicie... jak i przestalem widziec jakikolwiek w tym sens......

zato alkochol... okazyjnie :D

no.. w wakacje piwka troche wiecej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa jestem skad macie te informacje ze na rtg moze wyjsc czy ktos palil papierosy :wink: :wink: :wink: :wink:

NIE MOZNA ROZPOZNAC PO RTG CZY KZTOS PALIL PAPIEROSY!!!

chyba ze palisz od 15 lat i lekarz zauwazy ze w plucach sa zmainy w strukturze pecherzykow plucnych i kory pluc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhyhy no doś tak :D to może se rzuce monetą bo tu jest chyba tyle samo postów na tak jak i na nie :] tylko że te na nie czyli te w których pisze że tego wykryć nie można są jakoś bardziej uzasadnione :] ...albo po prostu se to wmawiam :P a i tak przekonam się za te pare dni ( lub więcej) :]

PoZdRo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej rozwala mnie jak jakis koles jedzie rowerem albo biegnie z papierosem hue hue hue.

dokladnie heh chodze na kosza codziennie w sumie ;) i nie raz sa tam kolesie, ktorzy najpierw jaraja fajke, a potem ida graci tak w kolko ja nie qmam tego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DROGI KOLEGO HUBERCIE :D nie wiem jakim cudem tak sie stalo!! ze moj post pojawil sie 3 razy! niestety zanim sie skumalem to bylo za pozno. Prosze mi wybaczyc :D i nie przypominam sobie bym naciskal przycisk 3 razy :D moze mi komputer zwariowal :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DROGI KOLEGO HUBERCIE :D nie wiem jakim cudem tak sie stalo!! ze moj post pojawil sie  3 razy! niestety zanim sie skumalem to bylo za pozno. Prosze mi wybaczyc :D i nie przypominam sobie bym naciskal przycisk 3 razy :D moze mi komputer zwariowal :D

nie no spoxik:)nie przepraszaj bo zaraz zaczna pisac,ze sobie posty nabijasz :lol: :D :D :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi