Mutos Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 THX za otuchę ;) Zdjęcie zajefajne!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurii Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 hyhy no powodzenia 3mam qciuki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 napewno bedzie jazda !! ja nigdy nie paliłem chociasz sie obracam w towarzystkie palacych. Nawet nigdy nie miałame zapalonego papierosa i z tego sie ciesze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 WLasnie mialem robiony rentgen pluc jakies 3 dni temu :D i qrcze mam plucka bardzo czyste :D a jak sie pali to jasne ze wyjdzie na zdjeciu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 WLasnie mialem robiony rentgen pluc jakies 3 dni temu :D i qrcze mam plucka bardzo czyste :D a jak sie pali to jasne ze wyjdzie na zdjeciu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja pale niestety bo zaczęłem jak byłem mały, całe moje towarzystwo teraz jara a ja choć prubowałem to niemam tak silnej woli jak narazie a nikoret jest za drogie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Nie palilem, nie pale i nie bede palic :P Ale moi rodzicie pala, wiec chcac czy nie chcac jestem biernym palaczem :x :? :? :? I nie mowcie mi tu, ze rodzice mnie nie kochaja, ze powinni przestac palic i bla bla bla.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 na rentgenie moze to wyjsc.... po prostu nie pal 3-4h przed fotka to bedzie spoko :) niech dym osiadzie :P ja nie pale nie palilem i palic nie bede :!: dla mnie to glupota..... (imho prawie 1,5k mozna rocznie na to wydac :? to ja se wole cod do kompa kupic ;)). btw, ja takze nie pije (mam 17lat), po prostu mi nie smakuje :P (ale sie zaraz blugi posypia :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jasne, że tak Szykuj tyłek, Zemsta ojca będzie sroga :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: buhahah pytanie wrecz banalne ! :q przeciez jest wiele reklam i plakatow pokazujacaych takie rzeczy jak czlowiek pali i jak nie pali ! i co sie robi jak sie pali pety ! ja nie pale ;) szkoda kasy i nie ma z tego zadnej przyjemnosci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Ja nie pale i jestem z tego dumny 8) Ja też 8) :D I ja :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 R@V edytuj posty albo naciskaj TYLKO raz przyscik "wyslij" :evil: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Ja Pale ale mało tylko no codziennie ale tylko dla towarzystwa czasem jak siedzimy z kumplami gadamy to papieros sie przydaje tak jakos lepiej. Płucka mam zdrowe jak chyba wiekszosc palaczy do 30 roku zycia. Na chorobe pluc i raka umiaraja ludzie którzy 24/7 siedza w domu lub w biurze w aucie a potem w domu (najczesciej sa to staruszkowie lub spoleczniaki) i nie wychodza z zamknietego hermetycznie pokoju w ktorym zawartosc nikotyny przekracza zawartosc tlenu :D. Tak naprawde jak palicie malo ,gdzies do 10 szlugów dziennie jakis poazdanych za 5zł z filtrem itp... prowadzicie aktywne zycie fizyczne i przewietrzacie płuca to raczej nic nie grozi. Przykladem wlasnie moze byc R@V! pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Ja Pale ale mało tylko no codziennie ale tylko dla towarzystwa czasem jak siedzimy z kumplami gadamy to papieros sie przydaje tak jakos lepiej. Płucka mam zdrowe jak chyba wiekszosc palaczy do 30 roku zycia. Na chorobe pluc i raka umiaraja ludzie którzy 24/7 siedza w domu lub w biurze w aucie a potem w domu (najczesciej sa to staruszkowie lub spoleczniaki) i nie wychodza z zamknietego hermetycznie pokoju w ktorym zawartosc nikotyny przekracza zawartosc tlenu :D. Tak naprawde jak palicie malo ,gdzies do 10 szlugów dziennie jakis poazdanych za 5zł z filtrem itp... prowadzicie aktywne zycie fizyczne i przewietrzacie płuca to raczej nic nie grozi. Przykladem wlasnie moze byc R@V! pzdr ROTFL. Nie ma to jak się usprawiedliwiać. :D :D Już w pewnym sensie potrafię zrozumieć nałogowców, ale jak się czyta: ale tylko dla towarzystwa czasem jak siedzimy z kumplami gadamy to papieros sie przydaje tak jakos lepiejto jest to dla mnie bardziej <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarskie i dresiarskie niż noszenie koszulki HWDP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Próbowałem zaczac palic papierosy ale mi nie zasmakowały. na szczescie. Rekompencuje mi to THC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 palilem przez ponad rok... sporadycznie(ok 2szt./dobe) i pozniej poprostu zbrzydly mi niesamowicie... jak i przestalem widziec jakikolwiek w tym sens...... zato alkochol... okazyjnie :D no.. w wakacje piwka troche wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Ciekawa jestem skad macie te informacje ze na rtg moze wyjsc czy ktos palil papierosy :wink: :wink: :wink: :wink: NIE MOZNA ROZPOZNAC PO RTG CZY KZTOS PALIL PAPIEROSY!!! chyba ze palisz od 15 lat i lekarz zauwazy ze w plucach sa zmainy w strukturze pecherzykow plucnych i kory pluc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurii Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 hyhyhy no doś tak :D to może se rzuce monetą bo tu jest chyba tyle samo postów na tak jak i na nie :] tylko że te na nie czyli te w których pisze że tego wykryć nie można są jakoś bardziej uzasadnione :] ...albo po prostu se to wmawiam :P a i tak przekonam się za te pare dni ( lub więcej) :] PoZdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Najbardziej rozwala mnie jak jakis koles jedzie rowerem albo biegnie z papierosem hue hue hue. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Yurii tylko nie pal godzine przed robieniem zdjecia bo lekarz zobaczy smugi dymu w Twoich plucach :lol: :lol: haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 nie palilem nigdy i nie bede :) palenie suxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Najbardziej rozwala mnie jak jakis koles jedzie rowerem albo biegnie z papierosem hue hue hue. dokladnie heh chodze na kosza codziennie w sumie ;) i nie raz sa tam kolesie, ktorzy najpierw jaraja fajke, a potem ida graci tak w kolko ja nie qmam tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 DROGI KOLEGO HUBERCIE :D nie wiem jakim cudem tak sie stalo!! ze moj post pojawil sie 3 razy! niestety zanim sie skumalem to bylo za pozno. Prosze mi wybaczyc :D i nie przypominam sobie bym naciskal przycisk 3 razy :D moze mi komputer zwariowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 DROGI KOLEGO HUBERCIE :D nie wiem jakim cudem tak sie stalo!! ze moj post pojawil sie 3 razy! niestety zanim sie skumalem to bylo za pozno. Prosze mi wybaczyc :D i nie przypominam sobie bym naciskal przycisk 3 razy :D moze mi komputer zwariowal :Dnie no spoxik:)nie przepraszaj bo zaraz zaczna pisac,ze sobie posty nabijasz :lol: :D :D :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...