yooguruto Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Co to ^&%&^ jest?! DeathTomahawk, testowales to? Gralem w jakas inna modyfikacje qw, wygladala gorzej, a po wlaczeniu wszystkich wodotryskow mialem spadki do 50fps. Wiesz jak sprawa ma sie z tym tytulem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Testowałem, testowałem. Dawniej nazywało się to Nexuiz. Po prostu robią "fruwanego" FPSa na silniku DarkPlaces (http://icculus.org/twilight/darkplaces/) który jest rozwinięciem silnika z Q1. Wymagania są OK. U mnie bez większych problemów chodził na maksie (prze "bez problemu" rozumiem utrzymywanie 60+ FPSów), ale w razie potrzeby po zmniejszeniu detali śmiga na GF4Ti czy na integrze z lapka. Proste i nieskomplikowane, bardzo lubię mutator instagib - strzał = death. Grywam w tę grę tylko w sesję Pozdrawiam Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...