Bistol Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam! Wysłałem do LG monitor na gware i został skierowany na wymianę na nowy, ale obecnie nie mają identycznych więc proponują mi powyższy model. Miał może ktoś styczność z nim, jakieś opinie, przestrogi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Toż to jakaś TNka i do tego drożyzna, bierz kase z powrotem i kup Della U2312HM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistol Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Toż to jakaś TNka i do tego drożyzna, bierz kase z powrotem i kup Della U2312HM Po pierwsze wątpię czy zwrot kasy wchodzi w grę a po drugie zależy mi na monitorze z tv. Mógłbym jedynie wziąć go i sprzedać. Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Bistol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Z tego co widzę na alle: TWÓJ i PROPONOWANY poza oczywistym (dizajn oraz LCD vs LED) różnią się ilością HDMI, scart i brakiem DVI-D w proponowanym. Warto sprawdzić to jednak na stronie producenta- strasznie namieszane w aukcjach takich samych modeli. BTW- po jakim czasie padł Ci ten monitor? Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistol Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 2010.07.08 zakupiony, 8 marca tego roku poszedł na gware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...