yzihs Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Mam kupic karte TV, mam do wyboru PCI lub PCIe.Obecna plyta ma PCi ale nie wiem czy za pare lat nowa bedzie miala to zlacze.Teraz pasuje mi wziac na PCi bo moge umiescic na samym dole.Jesli wezme na PCIe to ta karta bedzie zaraz pod karta grafikii bedzie blokowac doplyw powietrza (czy to przesada) http://m3.agitomedia.pl/image/700x700/0/tunery-tv/compro-videomate-m1f-pci-box.243146.2.jpg .Czy jednak brac na PCIe.Na usb/vga nie chce. Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez yzihs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 kup używaną na PCI - koszt paru zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yzihs Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tylko musi byc w miare nowa, analogowa bo zeby pracowala pod 64 bit systemem.Mam Avermedia ale tylko chodzi w 32 bit (ma z 10 lat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jeśli jest na scalaku Bt878 to da się ją bez większych problemów odpalić po 7ką x64 - sam tak używałem kartę z 98 roku, dopiero niedawno zmieniłem na Compro żeby mieć jak najmniej przewodów dodatkowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...