rlz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Siemanko, w moje ręce trafiła 8500gt 512mb DDR2 więc postanowiłem ją troche przerobić. http://imageshack.us/photo/my-images/709/8500gt3.jpg/ Założyłem na nią wiatrak 120mm i temperaturki w 100% obciązeniu po dużym oc nie przekraczają 65*. Rdzeń na razie bez zająknięcia poszedł na 800MHz. Memki niestety tylko 430MHz i OCCT wykyrwa błędy. Może wgrać inny bios? Bo do tej wgrałem najnowszy dostępny na ddr2 512mb Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez rlz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ale po co chcesz tą padaczkę podkręcać??:) Na wydajności nie zyskasz,bo i tak zbytnio ta karta nie nadaję się do gier. Poza tym to ddr2,więc nie licz na więcej w tym wypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Głównie dla fanu wiem, że szału nie będzie ale fajna sprawa się tak pobawić. A z tymi memkami to widziałem, że inni wyciągają około 500 ale nie zwróciłem uwagi czy ddr2 czy dd3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Bez v moda pewnie się nie obejdzie,a pokręć same memki bez rdzenia,zobacz do ilu pójdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlz Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dobra a teraz opłaca się zmienić na Radeona 2600XT G4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nawet na G3 będzie lepszy.Wiem bo miałem obydwie karty a tę drugą używam obecnie i jest wydajniejsza.Jak znajdziesz w małej kwocie to bierz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlz Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ok dzięki za pomoc. A ma ktoś schematy do pencil mod'a dla tej 8500gt? Bo na necie wszystkie obrazki wygasły. I jak z podkręcaniem tego 2600xt ? I są jakieś ciekawe mody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...