Skocz do zawartości
pianista

Monitor 19 cali do 400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak w temacie :) Na poczatku maja jestem zmuszony kupic nowy monitor. Ma miec on 19 cali, cena maks.400zl

Patrzyłem na ten model 19'' LG Flatron E1951S-BN LED - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika

Czy znajdzie sie lepszy sprzet w tej cenie? Moja grafika to ASUS EAH3850. Monitor bede uzywal takze do grania, ale nie mam duzych wymagan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś wybór jest jeszcze w przedziale 19-20cali Nie doradzę od siebie nic bo się na tym nie znam.

768pix w pionie to używałem na CRT i już jakiś czas temu utrudniało to surfowanie. U dzieci mam 1440x900 to jest znacznie lepiej, niż przy 768pix.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze: z tego co wiem, to ja kupuje monitor.

Po drugie: podalem wymagania, jakie chce, zeby spelnial monitor. Wsrod nich jest tez wielkosc. Jesli nie masz zamiaru proponowac monitorow wedlug moich kryteriow, to po prostu tego nie rob. I tak bede ignorowal takie propozycje.

;)

Dzieki za wytlumaczenie tych proporcji.

Przejrzalem kilka monitorow i bardzo ciekawa propozycja wydaje sie ten w agito Monitor Fujitsu 20" LED L20T-3 - Monitory LED - Sklep internetowy Agito.pl Ma dobra rozdzielczosc, dobry kontrast i dobre opinie :)

W agito kosztuje 400zł, a w innych sklepach ponad 450zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi