adnet Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Instrukcja 1) Odpręż się i skoncentruj się przez 30 – 45 sekund na 4 małych punktach w środku obrazka (pełna koncentracja!). 2) Następnie spójrz powoli na pobliska ścianę (lub na gładka powierzchnie jednego koloru, tylko musi być ona dość duża). 3) Po kilku sekundach utworzy się jasna plama. 4) Gdy mrugniesz kilka razy, ujrzysz powstająca w tle plamy figurę. 5) Co widzisz? Albo inaczej: KOGO widzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Łooooooo, w morde! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ło kórwa... fajne... nie wiem czy to Che czy Jesus ale fajne/./. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Dobre Ja che wiecej ! ! ! :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ale jazda :lol: Przeciez nie pilem dzisiaj nic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Fajne - ale nikomu w kafejce pozamną nie udało się zobaczyć tego.. hm..? jezusa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 o mada faka jaki wypas..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 spox :) ale mi sie teraz w glowie kreeeeeeeci :D heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 kurna on mnie teraz prześladuje widze go w monitorze !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurii Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ija qmpel mi kiedyś takie rzeczy pokazywal ma całą książke tego badziewia ... doje**** triki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ozesz ty w morde... to dziala :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 łoooo ja pirdole o w qrwę przeje bane zajebi sty trik motyla noga! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jezu Chryste! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 kurna to mnie prześladuje :lol: :lol: :lol: Po jakim czasie znika ? :oops: No powoli znika :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 8O 8O 8O 8O 8O yyyyy objawienie ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 eheh no niezłe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 fajna zabawa :lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Special effects :D Hehe niezłe 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja chce wiecej :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 wow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Stare ale fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jak chcecie wiecej to zrobcie sobie negatywy takich roznych cz-b obrazkow. To jest nic innego jak negatyw, jak sobie wydrukowalem to widac wyraznie. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 C U D O W N I E :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 niezla jazda :!: pokazalem to nawet mojej mamie i tez ujrzala twarz Jezusa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Hmm - to MATRIX powodóje, że gdy patrze w ten obrazek wydaje mi się, że widze Jezusa, a tak naprawde jego tam niema :D:D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 SUPER, Też chce wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 JEZUS LIFE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 aaa kurde widze to na monitoze :/ BTW to juz wiem jak ludzie widza te roznie objawienia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 A mozna cos takiego zrobic, ze potem jak sie spojrzy na rece to np dostaje sie stygmaty? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 cholera doczytalem topic do konca i nadal widze twarz :] to nie dżisus ;] to wodz Ernesto Che Guevarra :-) psychodeliczne to ;] a kiedys mialem jakis programik ktory pokazywal takie wirujace kolko, i jak sie odpowiednio dlugo w to patrzylo to pozniej caly swiat falowal w roznych kolorkach, jak na kwasie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...