Taso Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Taaa, stare ale ciagle fajne :) Mialem kiedys takich negatywow wiecej... Pamietam, ze byl taki jeden z zarowka :P Zwykle powidoki i tyle :P Kiedys sie tym interesowalem i znalazlem chyba wszystko co bylo w sieci ;P Bugneth - chodzilo Ci pewnie o to pierwsze... Tego tez jest wiele wersji :P http://www.radosny.obywatel.pl/index.html?...zrok/wzrok.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 cholera doczytalem topic do konca i nadal widze twarz :] to nie dżisus ;] to wodz Ernesto Che Guevarra :-) psychodeliczne to ;] a kiedys mialem jakis programik ktory pokazywal takie wirujace kolko, i jak sie odpowiednio dlugo w to patrzylo to pozniej caly swiat falowal w roznych kolorkach, jak na kwasie :] To nie Ernest :P , mycki nie ma :mrgreen: Nie ma co, dajemy to do NIE DO WIARY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 dopisze też coś od siebie : ZAJEBIST.E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Doznałem objawienia !!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 stareeeee!!!!!! nudne....... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Hehe... fajne :D Facio z długimi włosami sie pokazuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Ciekawe, ciekawe... Fajny taki przerywnik, bo dzien dzisiaj byl do bani :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Fajowe to złudzenie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 calkiem calkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 O ja nie moge super , tylko dłaczego ja widze a mój ojciec nie...l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 O ja nie moge super , tylko dłaczego ja widze a mój ojciec nie...l Ale Wy łosie jestescie! bo to tylko widza komputer-maniacy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 kurna on mnie teraz prześladuje widze go w monitorze !!! :D hehehe jo tyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 kurde dobre dobre :D jeszcze potestowalem tego linka co dal Taso, i teraz mi sie przed oczami mieni ze szok %) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Kurde, jak to dziala. Zobaczylem Jezusa, ale analizujac ten obrazek, nie widze aby cos z niego moglo byc widac. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A ja jak przestalem widziec Geeza na scianie, to jeszcze widze na monitorze. Zajebioza! Sproboje samemu skonstruowac kilka takich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 dobre, dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...