Pan_Borowik Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Czołem, chciałem Wam zaprezentować owoc wielu godzin wytężonej pracy mojego znajomka - darmową grę na Androida - Galaxy Pool. Taki oparty o fizykę "odwrócony bilard" w kosmosie (sterujemy ściankami, nie kulką - czy w tym przypadku statkiem kosmicznym). Bardzo skuteczny zjadacz czasu, czy to na 5 min, czy godzinę. Zachęcam do pobrania i przetestowania - feedback mile widziany (tyczy się to również konstruktywnej krytyki), zostanie przekazany autorowi. Gra do pobrania (za frajera) w Android Market, czy też Google Play jak to się od niedawna nazywa. Miłej zabawy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tak się zastanawiam czy tematy o grach na komórkę na forum PurePC przyjmą się jako standard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...