kanio Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Mam taki problem kiedy odpalam komuter nic sie nie dzieje to znaczy monitor sie nie wlancza a wszystko idzie slysze jak dysk twardy sie rusza. Podejzewam ze padla karta krafiki przekladalem ja do drugiego komputera gdzie juz siedziala karta grafiki ale na AGP bo ta jest na PCI i tez nic nie odpala. Poradzcie czy to moze byc wina tylko grafiki czy jeszcze czegos bo nie chce kupywac grafiki w flepo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Posłuchaj i popatrz na diodę HDD czy wszystko idzie tak jak zwykle przy ładowaniu Windy - jeśli tak to bierz grafę, reszt powinna być w porządku. może też być tak że komp bez grafy nie ruszy-zacznie piszczeć i nie ruszy, wtedy musisz zaopatrzyc się w jakąś kartę (od qmpla) do sprawdzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 sprawdz czy na drugim kompie w biosie jest ustawione zeby startowal grafe z pci. jak nie ruszy to pewnie padnieta :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 wlasnie z drugiego kompa wyjalem grafe z AGP i zostawilem sama na PCI i poszlo teraz bede kombinowal z prockiem bo pamieci juz wymienialem ale obawiam sie ze plyta glowna padla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 wlasnie z drugiego kompa wyjalem grafe z AGP i zostawilem sama na PCI i poszlo teraz bede kombinowal z prockiem bo pamieci juz wymienialem ale obawiam sie ze plyta glowna padlaPrzeloz grafe do innego slotu PCI - moze ruszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 probowalem i dalej nic. Czy to moze byc spowodowane przez uszkodzenie procesora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Mnie tak sie uwalil kabel od monitora ze nie startowal. Bylem pewny, ze poszla grafa bo na innej dzialalo. A po prostu ruch kabla podczas zmiany grafiki spowodowal takie przesuniecie przewodow ze monitor ruszyl. Jezli jestes pewny, ze system sie laduje a jedynie obrazu niema zmien kabel/pozycz monitor/zanies swojego komapa do kogos i wyklucz taka ewentualnosc. Ja juz mialem grafe spakowana do sklepu ale jeszcze raz sprawdzilem i... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Wg mnie to bedzie albo proc albo ten nieszczesny kabel od monitora. Tez tak kiedys wtopiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Spóbuj strzelić kompa z piąchy czasem pomaga być moze coś wyskoczyło i jak strzelisz to wskoczy.CZASEM ROZWIĄZANIA POTRAFIĄ BYĆ TAKIE BANALNE AŻ WSTYD POMYŚLEĆ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 próbuj z kablem bo mój kolega też tak ma jak ruszy monitorem to mu obraz znika i trzeba kablem poeuszać i się zaświeca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 kabel jest dobry na sto procent bo jest od mojego komputera i cały czas działa a na tym drugim kompie nie idzie. Sprawdze dzisiaj tego procka. A co by sie działo jak by płyta główna padła albo zasilacz(wiatrak się kręci)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja płyta pada to nawet komp sięnie włacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja płyta pada to nawet komp sięnie właczaWłącza- wszystkie wiatraczkie się kręciły kiedy mi padła :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a jakmi padła to ani rusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 pewnie lopatka w wiatraku od zasilacza ci sie ulamala i to dlatego to wszystko ;) powaga sprawdz czy masz wszystkie lopatki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 padla albo plyta albo proc ,musisz proca wlozyc do innej plyty by go sprawdzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...