Nygas Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Czy ktos mial do czynienia z tym routerem ? Ciekawi mnie czy sa jakies z nim problemy i wogole jak dziala bo jak wiemy teraz w usludze neostrada jest modem Sagem 800 na usb. A ten router wlasnie sluzy do polaczenia z modemami ADSL przez usb wiec jesli ktos cos wie o nim wiecej, (oprocz tego co jest podane na http://www.draytek.pl/) to niech da znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ja sie podepne do pytanka:) chce mojej dziewczynie podlaczyc neo, ale goscie z tpsa mowia, ze juz nie ma modemow na eth :( sa tylko usb.... nie wiecie moze jakie routery (oprocz tego) obslugiwaly by neo na usb :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Nygas: Jeżeli sie nie myle to ten router nie jest dostepny w polsce. ;o( noose: wiesz jakie wymagania (warunki techniczne) musi spelniac router pod neo (jakie protokoly itp.) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 protokol to albo PPPoE albo PPPoA ;) no i wejscie na WAN.... w sumie to chyba nic wieciej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 był gdzieś w necie opis (bodaj na oficjalnej, angielskiej stronie) z jakimi dokładnie modemami toto współpracuje - CHYBA nie było tam sagema, ale lepiej sprawdźcie sami - nie pamiętam dokładnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nygas: Jeżeli sie nie myle to ten router nie jest dostepny w polsce. ;o( noose: wiesz jakie wymagania (warunki techniczne) musi spelniac router pod neo (jakie protokoly itp.) ? Na tej stronce co podalem sa adresy dystrybutorów (a raczej dystrybutora) bo adres jest tylko sklepu w Łodzi, wiec raczej powinni miec w sprzedazy ttego routera. A jesli chodzi o wspolprace z modemem sagem800 no to sprawa dotyczy sie protokolow jakie router i modem obsluguje (a obsluguje te, ktore wymaga modem), wiec teoretycznie nie powinno byc problemow. Jestem jednak ciekaw jak to wyglada w praktyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ale na stronie dystrybutora (asterix ten co ma sklep w lodzi) nie ma w ofercie tego routera ;o( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...