SpeedyBangBong Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem skoki FPS z 60 do 20 co jakiś czas w grach, dodatkowo przeszkadza mi nieco hałas przy wymagających grach dlatego chciałbym się zapytać czy wymiana Palit GTX465 na coś nowszego jak np. HD 6950 którego podniósłbym do 6970 byłaby opłacalna ? Rozważałem też drugiego gtx465 ale niestety drugiego palita nie dostanę bo nie są częste :P poza tym drugi gtx465 to spore temperatury ... No i wypadałoby też zmienić zasilacz ponieważ mam Rasurbo 650 W , choć w sumie nie narzekam to Rasurbo nie cieszy się jakąś popularnością w Polsce... I zastanawiam się czy OCZ StealthXStream OCZ600SXS by podołał (ew nowy OCZ ModXStream Pro 600W lub coś podobnej klasy) i ile wart jest ten mój GTX ? Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez SpeedyBangBong Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pomijając pseudo zasilacz Jaką kartę graficzną kupić? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Może napiszesz coś więcej niż 2 rzeczy na krzyż i masa zbędnego lania wody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...