arek301 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam, Posiadam neostrade + router tplink td-w8910g. Potrzebuje przesłać internet do swojego biura oddalonego o 200m, koniecznie drogą radiową. Doradźcie mi jaki sprzęt zakupić (linki) jakie anteny, routery, kable i jak te ustrojstwa połączyć żeby to wszystko zagrało. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny. PEACE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Polecam 2 x ubiquiti loco m5 w celu spięca dwóch punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek301 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Powiedz mi jeszcze gdzie to podłączyć. Tak wygląda tył mojego routera: Do czego podpiąć tą antene? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...