Rhey Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Niedawno zakupiłem kartę sieciową P 6121-L7. Po instalacji sterowników otrzymuje wiadomość, że nie przebiegła ona prawidłowo. W menadżerze urządzeń zlazłem informacje, że problem jest oznaczony kodem 10. Próbowałem już reinstalacji sytemu oraz instalacji najnowszych sterowników - w niczym to nie pomogło. Edit: Przez przypadek założyłem temat w złym dziale. Dało by się go przenieść? :oops: Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez Rhey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhey Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Temat można zamknąć. Znajomy znalazł dość nieoczekiwane rozwiązanie. Musiałem wyjąć kartę graficzną. Następnie zainstalować sterowniki do siecióki kiedy była w pierwszym porcie PCI. Dopiero po tym zabiegu mogłem jej używać w drugim porcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...