Boxster Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Tu jest jeszcze sporo - http://www.fileplay.net/keys 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Crysis 3 MP Alpha (Angielski US) Welcome to the Crysis 3 Multiplayer Closed Alpha Trial :) DZIĘ♣KI BOXTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Tu jest jeszcze sporo - http://www.fileplay.net/keys Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Tu jest jeszcze sporo - http://www.fileplay.net/keys Klucze jeszcze są. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 bedziecie teraz cala strone dziekowac? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Widzę, że machina marketingowa gry ruszyła na całego, przed chwilą trial multiplayera, teraz promocja polegająca na tym, że każdy kto w pre-orderze zamówi grę otrzyma kod na digital download pierwszego crysisa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 To sobie pograłem, mam za starą kartę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Może chodzi o wersję sterownika, a nie samą grafikę? Jaką masz grafikę i wersję sterownika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Wiem o co chodzi, do gry potrzeba karty z obsługą DX11 a moja to tylko 10. Edytowane 2 Listopada 2012 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Właśnie odpaliłem grę i wymagania strasznie poszły w górę. Tak jak crysis 2 jest u mnie grywalny w max detalu tak crysis 3 przy takich samych ustawieniach jest niegrywalny, zbiłem rozdzielczość i zaraz sprawdzę co to dało. Nawet po zbiciu rozdzielczości do 1280x720, poustawianiu niektórych opcji na niskie gra chodzi w przedziale 20-25fps.... Jako, że jest to kod w wersji alfa rozumiem takie bugi jak broń pokazująca się w dłoniach po chwili od spawnu, trawę wyskakującą z nikąd 5cm przed oczami, chwilowe spadki wydajności. Według mnie na chwilę obecną gra jest niegrywalna, ale wszystkie błędy są do naprawienia i do dnia premiery czeka ich wiele pracy nad optymalizacją, naprawieniem bugów. Edytowane 2 Listopada 2012 przez SpectatorX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 W sumie czym to się różni od 2ki ? Grafa identyczna, interface, menu itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 W sumie czym to się różni od 2ki ? Grafa identyczna, interface, menu itp. Najwyraźniej nakręcaniem marketingu dla nV przez Crytec'a [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Właśnie odpaliłem grę i wymagania strasznie poszły w górę. Tak jak crysis 2 jest u mnie grywalny w max detalu tak crysis 3 przy takich samych ustawieniach jest niegrywalny, zbiłem rozdzielczość i zaraz sprawdzę co to dało. Nawet po zbiciu rozdzielczości do 1280x720, poustawianiu niektórych opcji na niskie gra chodzi w przedziale 20-25fps.... Jako, że jest to kod w wersji alfa rozumiem takie bugi jak broń pokazująca się w dłoniach po chwili od spawnu, trawę wyskakującą z nikąd 5cm przed oczami, chwilowe spadki wydajności. Według mnie na chwilę obecną gra jest niegrywalna, ale wszystkie błędy są do naprawienia i do dnia premiery czeka ich wiele pracy nad optymalizacją, naprawieniem bugów. u mnie pomoglo wylaczenie tekstur w wysokiej rozdzielczosci, config mam podobny, natomiast mam problem ten sam co miewalem w C2 mianowicie gra nie jest na pelnym ekranie tylko po bokach mam ciemne ramki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Obniżyłem detale do low, zmniejszyłem rozdzielczość do 13xx-8xx i kurcze nadal tnie. Co w konfigu go zapycha? Grafa czy proc? W sumie czym to się różni od 2ki ? Grafa identyczna, interface, menu itp. Trybem 3d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Przecież 3d było już w 2... A co do Twojego pytania o konfig, to niestety, w dzisiejszych czasach 4 rdzenie są standardem, dwa to za mało, do tego hd5850 w tej konkretnej grze jest za słabe. Choć przez tych kilka minut usiłowania grania zauważyłem, że gra w obecnej fazie ma ogólnie problemy ze stabilnością i potrafi bez przyczyny zejść do 0fps na conajmniej kilka sekund. Zbyt wczesną wersję zaprezentowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Obniżyłem do 12xx na 7xx i już przy low i wyłączonych wszystkich efektach mam w miarę płynną rozgrywkę. Mimo t potrafi ściąć. Momenty walki są tym kluczowym obciążeniem, bo prosty spacer obiłem nawet przy medium 1680-1050. Może oc by pomogło, ale nie bardzo mi się chce bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Wyszła jakaś drobna aktualizacja do gry i teraz już jest grywalna, w sensie, że nie ma nieoczekiwanych spadków fps do 0, przynajmniej u siebie zauważyłem znaczną poprawę pod względem stabilności gry. Niestety, wydajność nadal pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 No cóż, to zapewne śmieszny wynik, ale udało mi się zrobić 4 kile ;) jak na mnie rewelka, bo na początku nie wiedziałem skąd do mnie strzelają :D Znalazłem też kilka miejsc gdzie można się zaciąć. O ile graczem podskok pomaga się uwolnić o tyle mechem zacięcie zablokowało mnie na dobre. Mogłem się tylko obracać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie ma co się sugerować tą aplha. Sporo jest do poprawienia. W zasadzie to nie rozumiem tylko sensu wydawania takich wersji. Tylko pozostawia niesmak. Że grafika będzie podobna to nawet w to nie wątpie. Tyle że teraz już robiona gra pod DX 11 od początku, a nie jako dodatek. Może tu mają problem z optymalizacją. Crysis 2 w DX 11 z włączoną teselacją troszke lubił przymulić. Przynajmniej u mnie na max detalach lubiło ciąć. Jak gra będzie ciekawsza od 2 to czemu nie. Mogliby coś zrobić na wzrór Warhead. Mnie sie podobało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Coś popsuli po paczu, praktycznie w każdej grze jest error z resetem gry. No i w końcu się nauczyłem trochę grać :) ubiłem już kilka razy po 4 i pięciu graczy w bitwie + dużo punktów za przejmowanie artefaktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Lipa ten mp, pojdzie na dno rownie szybko jak wspomnienia po zaliczonym singlu (jak w przypadku c2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Mi się mp podoba, wcześniej jakoś nie grałem, czasu nie było. Nie wiem, czy jest podobny do c2. Może i tak. Fajne rozwiązanie z niszczeniem kolejnych baz, pojawiających się w innych częściach mapki. Mogli by za to dodać więcej broni do znalezienia w grze. Ogólni dobrze się w to gra ale pupy nie urywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Tym razem już nie taki zwykły port z konsoli - http://www.gamersyde.com/news_crysis_3_single_player_playthrough-13587_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Lipa ten mp, pojdzie na dno rownie szybko jak wspomnienia po zaliczonym singlu (jak w przypadku c2). W MP w C2 gram do dzisiaj. Nie mam problemów z znalezieniem ludzi do zabawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Przyznam że całkiem nieźle to wygląda. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 jak ktos chce betke to: 1)like https://www.facebook...208195102528120 2)przepisz dane z http://www.code-knac...termann_npa.jpg 3)podaj mail 4)profit? dziala, przed chwila dostalem klucz 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 jeszcze troche to bez lajka na fejsie nie da sie kupić gry. cóż nie posiadam. a dema pewno nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Klucz jest , zobaczymy co tym razem chłopcy ulepili Edytowane 23 Stycznia 2013 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Trzy razy wklepywalem te dane z ichszego ID odrzucalo :/ za czwartym razem poszlo :) Terazz czekamy do 29 Stycznia az wyplynie na Originie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...